KeződoldalÉrdekességek17 év után végre kiderülhet Zámbó Jimmy halálának oka

17 év után végre kiderülhet Zámbó Jimmy halálának oka

-

A legújabb hírek alapján, Zámbó Jimmy egyik barátja, Hulé Éva, aki egy nyugalmazott rendőrnő, annak idején információkkal látta el a sajtót, vélhetően mind hamis volt Jimmy elhalálozásával kapcsolatban. Ő volt az egyedüli ember, aki benne volt az újságokban, hogy elmondja mi történt a királlyal.

A nő nagyon sok alkalommal megígérte azt, hogy tetemes lépéseket tesz majd, az üggyel kapcsolatban illetve, hogy kiderül a nagy igazság. De soha egyetlen alkalommal sem adott ki valós adatokat. Vágó Imréné, egy szintén nyugalmazott rendőrnő, elmondta az igazságot Évával kapcsolatban, amit ki is adott egy közleményben.

Nagyon érdekessé teszi az a tény az egész helyzetet, hogy Jimmy családja szerint, sőt a szemtanúk elmondása alapján, Éva nem volt ott a tragikus pillanatban, merthogy ő már a lépcsőházban sietett lefelé a lépcsőn. Többekben is megfordulhatott a gyanú, hogy Éva valamilyen úton-módon zsarolta a családot, ugyanis Edit asszony többször mondta, hogy Évának több kérése is volt a családhoz, ami valószínűleg anyagi jellegű volt. Ám ezeket az információkat nem tudjuk 100%-ban alátámasztani.

Évának csupán egy verziója volt a tragédiával kapcsolatban! Elmondása szerint nem más, mint Edit asszony volt az, aki végzett a királlyal, mégpedig azért, mert Jimmy ittas állapotban olyan sértő dolgokat mondott a család jelenlétében, amit már nem bírt cérnával. Mivel Szilveszter volt, ezért ahogy azt sejteni lehetett, többen is ittas állapotban voltak, így nincs konkrét bizonyíték, hogy Jimmy fogta saját magára a pisztolyt vagy Edit asszony.

Hulé Éva elhalálozása előtt viszont elmondta az igazságot, hogy mi történt valójában Jimmyvel.

Budapesten, 57 éves korában távozott az élők sorából Éva, aki állítólag szemtanúja volt Jimmy 2001-es tragikus elhalálozásának. Esküdni mert volna rá, hogy a király nem saját kezűleg végzett magával!

Éva, éveinek kései szakaszában már nagyon sokszor volt beteg, sajnálatos módon mind a két lábát el kellett távolítani, az utóbbi években pedig sokszor volt kórházban. Épp az István kórházban feküdt, mikor szívelégtelenségben elhunyt.

A Blikk információja alapján Éva nem írt végrendeletet, de valami mást igen. Kiszivárgott egy dokumentum, amibe bele volt írva, hogy vagyonát kire szeretné ruházni, illetve néhány információ Jimmy furcsa és rejtélyes halálával kapcsolatban, amit szemtanúként nem mondhatott el a világnak.

Éva élete vége felé már csak Gerencsér Andrással tartotta a kapcsolatot, aki a jogi képviselője volt.

„Éva elhalálozása előtt annak a szociális ápolónak, aki vele foglalkozott mondta, hogy otthona kulcsát adja nekem – mondta dr. Gerencsér András. – Hogy miért, azt még egyelőre nem szeretném nyilvánosságra hozni, mindazonáltal fontos megjegyeznem, hogy bármit is véljek felfedezni a lakásban, az nyilvánosságra csak abban az esetben kerülhet, ha nem sértek vele kegyeleti jogokat, illetve nem gátol egy folyamatban lévő büntetőeljárást.”

Valószínűnek tartható, hogy Hulé Éva hátrahagyott papírjait, iratait ő fogja kezelni. Mint ahogy azt mindenki tudja, az asszony nem mondta el annak a személynek a nevét, akinek köze lehetett Jimmy halálához, de állítólag egy rendőrségi kihallgatás során elmondta az igazságot. Az újraindított nyomozás több furcsa körülményt is felfedezett a király elhalálozásának rendőrségi dokumentumaiban, ám a szemtanúi vallomás, illetve a szakértői vélemény összevetése, nem bizonyult elegendőnek ahhoz, hogy bárki is kételkedni kezdjen az akkori nyomozás eredményében.

– Úgy gondolom, hogy Éva állítása igaz volt – mondta a fent leírtak ellenére Gerencsér.

Ezt is olvasd el