KeződoldalCelebTe is emlékszel még Pokrivtsák Mónikára? Így néz ki napjainkban!

Te is emlékszel még Pokrivtsák Mónikára? Így néz ki napjainkban!

-

Nagyon megváltozott.

Pokrivtsák Mónika az RTL Klub nevű csatorna régi műsorvezetője, hihetetlen de, már kilencedik éve nem látható a TV képernyőkön, viszont rengeteg magyar lakos emlékszik még a szép és fiatal nőre, akit gyakran láthattunk a „Meri vagy nem meri; Teleparti és Játékzóna” című adásokban.

Amikor Magyarországra látogat, gyakran sétál Budapest utcáin, ahol már nem egyszer felismerték a műsorvezető nőt. Egykori kollégájával véletlenül találkoztak és azt mondta, hiába múlott el Mónika 44 éves, még mindig kirobbanó formában van. Fiatalabb korában kicsivel teltebb volt, ám most hihetetlenül vonzó alakja van, konkrétan jobb, mint újkorában. Haját megnövesztette, de arca nem veszítette el kislányos báját.

8 esztendővel ezelőtt szeretett férjével együtt költöztek ki Amerikába. A pár Kaliforniában telepedett le. Párja az üzleti világban tevékenykedik, valamint két kávézót is vezet. Mónika ennek a kettőnek a felelőse, és mindenben segíti férjét. Ha a szükség úgy kívánja, akkor még pincérnőnek is beáll. Sajnálatos módon nem áldotta meg őket az ég egy gyermekkel , ami miatt fáj a szíve, ugyanis már nagyon szeretne babázni. Ezzel szemben, most minden idejét a tanulásra összepontosítja, ugyanis egyetemre jár, hogy továbbképezhesse magát.

Ezt is olvasd el