KeződoldalEmberekEbben a 7 országban élnek a világ legszebb női!

Ebben a 7 országban élnek a világ legszebb női!

-

Minden országnak megvan a maga szépségideálja, hogy milyen típusú nőkhöz vonzódnak a férfiak, illetve milyen testi adottságokkal rendelkezzenek ahhoz, hogy megkapják az ország legszebb nője címet! Elképzelhető, hogy ezekben az országokban olyan kategóriájú nőket tartanak szépnek, akiket, mi magyarok egyáltalán nem. Lehetséges, hogy más kultúrák, nemzetiségek szemében, más országbeli hölgyekből hiányzik valami, az a plusz, amitől szépnek gondolják. Például a muzulmánok a telt, és nagyobb darab nőket szeretik. Magyarországnak pedig az a véleménye, hogy a magyar nők a legszebbek. Állítólag, minél több nemzetiség vére keveredik az adott illetőben, annál szebb, mert mindegyikből a legjobb vonásokat kapja, amitől különleges lesz a megjelenése. Összegyűjtöttünk néhány nőt különböző országokból, hogy bemutassuk milyen testi adottságok számítanak az adott területen.

Argentína – az argentin népnek, nem számít, hogy egy nőnek telt idomai legyen, ők szeretik a kisebb formákat is.

Kolumbia – a kolumbiai népnél, mindenképpen előny, a vékony testalkat, és a gyönyörű szép arcvonások.

Thaiföld – a thai embereknél mindent visz, ha alacsony vagy és egyben elegáns.

Egyiptom – az egyiptomi népnek az számít, hogy egy nőnek legyen keskeny dereka és lapos hasa, de csípője viszont legyen széles.

Spanyolország – a spanyoloknál nagyon sokat számít, ha egy nőnek nagy idomai vannak, és a hátsója is domború.

Ausztrália – az ausztrál emberek nagy része szeret sportolni, ezért elengedhetetlen, hogy az ausztrál nőknek is sportos, és fitt testalkata legyen.

Amerika – az amerikaiaknál a vékony, de homokóra testalkat dominál leginkább.

Ezt is olvasd el