KeződoldalÁllatok16 csodálatos kép, ami bemutatja, hogy néznek ki az állatvilágban élő anyukák...

16 csodálatos kép, ami bemutatja, hogy néznek ki az állatvilágban élő anyukák kölykei az anyaméhben!

-

A várandósság és a születés perce a világ legboldogabb időszaka egy édesanya számára. Tudván, hogy egy új élet cseperedik a szíved alatt, hogy gyarapítsátok a családot. Ez az időszak tele van változásokkal, ami nagyon ijesztő lehet kezdetben, de szépen lassan meg lehet szokni, és a kisbabád minden egyes változásért kárpótol. Amikor a szülők elmennek ultrahangra és hallhatják, ahogy a kicsi szíve ver, az felbecsülhetetlen érzés számukra, illetve, amikor először mutatja meg az arcocskáját. A legtöbb kismama semmiért nem cserélné el ezt az érzést, még akkor sem, ha vannak benne kellemetlen és fájdalmas napok. Egy gyermek mindent felülmúló örömöt tud jelenteni.

Ám nem csak az emberek körében, hanem az állatvilágban is megvan ennek a csodálatos időszaknak a varázsa. Egyes állatoknál néhány hónaptól kezdve, egy évig is eltarthat a vemhesség, de miután megszülettek a kis jövevényeik, az anyai szeretet náluk is földöntúlivá nő. Saját testi épségük árán is megvédik, kölykeiket, borjaikat, a veszélyes világ ellen.

A National Geographic készített egy nagyon különleges fotósorozatot, ahol különböző állatok vemhességének lehetünk szemtanúi. Betekintést engednek az állatok ultrahangos felvételeibe, hogy lássuk, hogyan is néznek ki ezeknek a vadon élő állatoknak a kicsinyei.

Elefánt baby.

Kígyó baby.

Delfin baby.

Gepárd baby.

Oroszlán baby.

Kiscica kölyök.

Kiskutya kölyök.

Csivava kölyök.

Ezt is olvasd el