KeződoldalEmberekÍme, 5 hatalmas nagy különbség a középiskola és a főiskola között!

Íme, 5 hatalmas nagy különbség a középiskola és a főiskola között!

-

Nagyon sok gyerek nem szeret iskolába járni, sőt tanulni sem. Rengeteg a tananyag, felére a felnőtt életben nem is lesz szükség, de persze ez senkit sem érdekel. Töretlenül kell menni és végigcsinálni az általánost, majd a középiskolát, és, ha marad annyi energia, akkor a főiskolát is.

Úgy döntöttünk, hogy mai cikkünk arról fog szólni, hogy röviden bemutatjuk, milyen különbségek vannak a középiskola és a főiskolai lét között.

A főiskolán sokkal másabbak, merészebbek a bulik, mint a középiskolában. A középiskolában azt tartották a gyerekek bulinak, ha szivathatják társaikat.

A középiskolában rengeteg az idegesítő tanuló és osztálytárs, de a főiskolán alig vannak hallgatók, és akik vannak, azok is teljesen mást csinálnak és nem figyelnek az órára.

Bizony, ha a középiskolában újra kellett ismételnünk egy évet, akkor nagyon csúnyán kikaptunk a szüleinktől, és kemény árat fizetünk érte. A főiskola egy más tészta, ott nem kötelező mindennap bejárni, csak a krediteknek kell meglenni és a vizsgáknak persze. Ha véletlenül lecsúszol az egyik félévről, akkor még mindig van lehetőség, hogy kifizesd a félévet, és megcsináld a vizsgáidat.

Mindenki nagyon boldog mikor elvégzi a középiskolát mert úgy gondolják többet nem kell beülniük az iskolapadba. Ám ez nem így van, mert, aki a továbbtanulás mellett dönt, még jó néhány évet fog a padban gubbasztani. Viszont a főiskola után jön a komoly valóság.

Míg a fiatalok a középiskolában kocsikban, parkokban, és egyéb helyeken randiztak, addig a főiskolások felmennek a koli szobájukba és élvezik egymás társaságát, fittyet hányva arra, hogy más is van rajtuk kívül a szobában.

Ezt is olvasd el