KeződoldalDivat10 női ruha, amire minden férfi felkapja a fejét!

10 női ruha, amire minden férfi felkapja a fejét!

-

Néha nehéz megtalálni a tökéletes ruhát, ritkán gondolunk bele, hogy nem a fazonnal, hanem az árnyalatokkal van probléma. De, ahogy a mondás tartja az ördög a részletekben rejlik. Vannak olyan ruhák, ami akaratlanul is felhívja az emberek figyelmét, sőt tökéletesen kiemeli a nőiességet.

Gyöngyök.

A gyöngysor egy gyönyörű kiegészítő, de van egy hátránya: az elegáns gyöngysorok  egyáltalán nem látszanak modernnek, így csak egy bizonyos korosztálynak áll jól ez a kiegészítő. Csak a legkifinomultabb nők választhatják ezt a kiegészítőt.

Óra.

Az egyik leghasznosabb divat kiegészítők. Kihangsúlyozzák a törékeny női csuklót, és tökéletesítik egy nő összképét. Ez a tartozék bármely ruhához tökéletesen passzol.

Selyem sál.

Ez a kiegészítő felhívja a figyelmet a test bizonyos részeire. Ha selyem sálat szeretnél kötni a nyakadba, az legyen színes, ami élénkíti az arcod, és kihangsúlyozza a szemed.

Állatmintás ruhák.

Az állatminta gyakori darabja a divatkollekcióknak, és idén különösen népszerű, mondja a Vogue. Ugyanakkor egy ilyen minta az egyik legtitokzatosabb. Ám, ha elegáns akarsz lenni, csak egyetlen ruhadarab legyen rajtad állatmintás.

Kimonó.

Kimonó továbbra is népszerű. Ezt a ruhadarabot nemcsak nyáron lehet viselni, hanem bármikor. Stílusos ruhákat is simán viselhetsz kimonóval együtt. – mondja a Vouge. A legfontosabb dolog, hogy ne vidd túlzásba a színeket és a fazonokat.

Szemüveg.

Néhány esetben tökéletes kiegészítőként funkcionálnak a szemüvegek. Mindig válassz egy gyönyörű keretet, mert a szemüvegek hatására minden szem rád szegeződik. Egy ilyen kiegészítő korrigálhatja az arcvonásokat.

Kalapok.

A magas kalapoknak köszönhetően sokkal magasabbnak nézel ki, mint amekkora valójában vagy. Ne félj más típusú fejfedőt kipróbálni, ezzel megtudhatod, melyik a legjobb választás a számodra. De figyelni kell arra, hogy milyen arcformához akarod a kalapot. Például egy széles karimájú kalap nem alkalmas olyan nők számára, akinek háromszög alakú arca van.

Csipkés melltartó.

Ez a ruhadarab a szekrény olyan tárgyává válik, ami nem megy ki a divatból. Ezzel kiemelheted a nőies vonalaidat, és a vonzerődet. Ez tökéletes minden ruhadarabbal, szoknyával, magas derekú farmerrel. Nyugodtan vegyél rá egy bőrkabátot, inget, kardigánt, mert azzal is csak dobsz a megjelenéseden.

Férfias stílus.

A nagy Coco Chanel bizonyította a divatvilágnak, hogy a férfi ruhák nem állnak rosszul a nőknek. Első pillantásra úgy tűnhet, hogy egy ilyen ruha vagy kabát elrejti az alakot, pedig nagyon hatékonyan kihangsúlyozza a női vonalakat.

Aszimmetrikus ruházat.

Sok nő próbálja aszimmetrikus ruhadarabokkal kiemelni a megjelenését, mert vizuálisan javítja a test arányait. Az egyenetlen vágás felhívja az emberek figyelmét. Sőt mi több, ezekkel a darabokkal ki lehet küszöbölni a hiányosságokat.

Ezt is olvasd el