KeződoldalÉrdekességek8 dolog, amit minden férfi elvár egy nőtől, de sosem mondanák el!

8 dolog, amit minden férfi elvár egy nőtől, de sosem mondanák el!

-

A férfiak szerint a nőknek túl sok elvárása van a férfiakkal szemben, mindeközben a gyengébbik nem képviselői arról panaszkodnak, hogy annyi poszton kell helytállniuk, mint a történelem során még soha.

Kétségtelen, hogy korunk egyik fél számára sem kihívásmentes.

Egyre nagyobb hangsúly helyeződik a külsőre, fontos a jó egzisztencia, mindeközben mindenhonnan azt hallod, hogy önmagad megismerésénél semmi sem lényegesebb, figyelj a karrieredre, sportolj az egészségedért, de ne hanyagold el a szeretteidet és lehetőleg folyamatosan tanulj…24 órába mindezt belesűríteni nem egyszerű, és akkor még nem is beszéltünk a társas kapcsolatokról!

Rengeteg olyan -nők által írt- listát olvashattunk már, amik a hölgyek elvárásait szedik sorba a férfiakkal szemben, mi most ennek pont az ellenkezőjét kívánjuk megtenni!

8 szingli férfit kérdeztünk meg arról, hogy mi az a 8 dolog, amit ők elvárnak egy nőtől!

# 1 Bókok

Mint kiderült, nem csak a hölgyek szeretik őket. Ne felejtsd el, hogy semmi sem építi jobban egy férfiönbizalmát, mint egy nő bókjai.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Yogi Trivedi (@oragraphy) által megosztott bejegyzés,

” Azt mindenki tudja, hogy a nők szeretik és igénylik a bókokat! De nem bánom azt se, ha időnként én hallok valami szépet…” – magyarázza a 29 éves Adrián.

# 2 Őszinteség

Nem szabad elfelejteni, hogy : „A hazug embert könnyebb utolérni, mint a sánta kutyát!”
A partner előbb-utóbb ki fogja találni, ha valami lódítás van a másik sztorijában. A férfiak amúgy is nyíltan vallják, hogy a legkegyetlenebb igazságot is jobban viselik, mint a negédes hazugságot.

„Régen nagyon szeretem egy lányt. És mi derült ki? Hogy velem párhuzamosan még egy fickóval randizott. Nem tudta, kit válasszon, de óriási hibát vétett, mivel mikor fény derült a kis titkára két szék között a pad alá esett…”-mesélte a 32 éves Marci.

# 3 Bizalom

Azt mondják, hogy a bizalom a kapcsolat alapja. A bizalom hiányában a partnerek állandó stresszhelyzetnek, gyanakvásnak és indokolatlan féltékenykedésnek vannak kitéve.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Sandra Kubicka (@kubicka.sandra.01) által megosztott bejegyzés,

„Természetesen nem azt mondom, hogy vakon bízzunk a másikban akkor is, mikor a gyanúnk bebizonyosodott és tényleg tévúton járt párunk, vagy füllentésen kaptuk őt. De amíg nincs rá indok felesleges a zsebeket átkutatni és a Facebook-on leselkedni…Ezek a tettek inkább kiábrándítanak.”-nyilatkozza a 34 éves János.

# 4 Humorérzék

A fapofájú, humortalan nőknek sokkal kevesebb esélye van a férfiaknál. A férfiak ugyanis egyöntetűen a hosszú távú kapcsolatok egyik alappillérének tartják a jó humorérzéket.

„A legszexisebb dolog egy lányban a humora. Az intelligens, gyorsan kapcsoló és vicces csajok egyértelműen a legmegnyerőbbek…” – mondja a 29 éves Artúr.

Ezt is olvasd el