KeződoldalÉrdekességekEgy nagyon furcsa japán tévéműsor, ami már az érthetetlenség határát súrolja!

Egy nagyon furcsa japán tévéműsor, ami már az érthetetlenség határát súrolja!

-

Japán bizony a furcsa és a csodálatos dolgok földje! Ugyanis ami a nyugati kultúrában élő emberek számára megdöbbentő és különleges, az a keleti vidékeken élők számára tökéletesen megszokott dolog. Például Japánban nagyon sok olyan termék van, ami itthon nincs. Sőt olyan műsorokat indítanak, ami Magyarországon egyáltalán nem jellemző. Most is egy ilyen vetélkedőt hoztunk el, ahol a lényeg az, hogy a lányokat csiklandozni kell.

Eddig halhattunk már olyan műsorról, ahol különböző japán embereket gyűjtöttek össze és ki kellett találniuk teljesen hétköznapi tárgyakról, hogy ehetőek vagy nem. Ezt pedig csak úgy deríthetik ki, ha a kihelyezett dolgokba egyesével beleharapnak. Ez a mai viszont egy teljesen más kategóriájú műsor ahol, ha akarod, ha nem nevetni kell.

A show műsor címe a „Ne nyelj le” nevet viseli, ahol az a feladat, hogy a fiatal japán lányoknak kortyolniuk kell egy nagyot egy üveg tejből, de nem szabad lenyelniük.

Ebben az epizódban láthatjuk, ahogy a hölgyek megpróbálják visszatartani a nevetést, miután beleittak a tejbe. De nincs könnyű dolguk, hiszen a férfi, akinek az ölében ülnek mindent elkövet annak érdekében, hogy nevetésre bírja a lányokat. Egyesek azonban nem bírják és hasonló esetek történnek:

TE el tudod képzelni, hogy hasonló kategóriájú műsort indítsanak itt Magyarországon és ne csak hétköznapi emberek, hanem sztárok is részt vegyenek benne?

Ezt is olvasd el