KeződoldalÉrdekességek15 egyértelmű jel, hogy egy szégyenlős hölgynek tetszel, csak fél kimutatni!

15 egyértelmű jel, hogy egy szégyenlős hölgynek tetszel, csak fél kimutatni!

-

Az első lépés egy nagyon fontos tényező az ember életében. Nem egy olyan ember él a világon, akik félnek meglépni ezt a bizonyos első lépést. Ez mind a hölgyekre, mind pedig az urakra egyaránt igaz. Egy gátlásos hölgyeményt bonyolult dolog megközelíteni, olyan benyomást kelt az emberben, mintha valami rejtegetnivalója lenne, ez pedig kicsit sem könnyíti meg a helyzeted. Ám ezek a lányok nagyon is szerethető emberek, pontosan ugyanolyanok, mint merészebb társaik. Valamilyen oknál fogva az erősebbik nem képviselői jobban vonzódnak ehhez a kategóriához, mert ártatlannak tűnnek. A férfiak génjeiben pedig ott szunnyad egy igazi védelmező egyén, aki csak arra vár, hogy egy törékeny nőt mindentől megvédhessen. Szóval akin eme képességet lehet gyakorolni, azok a félénk lányok.

Összegyűjtöttünk 15 egyszerű jelet, ami által könnyen felismerheted, ha egy szégyenlős hölgy téged szemelt ki.

Az észrevétlen.

Messziről csodál téged, az irántad érzett érzelme csak plátói. Fél beszélgetésbe elegyedni veled. A legjobb, ha te magad teszed meg felé az első lépést. Legalábbis ez lenne a normális, ha már te vagy a férfi.

A cikis szituációk.

A félénk lányok elég sokszor sodorják magukat kínos helyzetekbe, legtöbbször akkor, mikor egy rakás ember van körülöttük. Képtelenek ellazulni mikor egy hatalmas tömeg van a közelükben, ilyenkor egyáltalán nem tudnak másra figyelni.

Érintés.

Ha megérinted a karját, vállát, hátát, elkerülhetetlen, hogy ne jöjjön zavarba. Egyben biztos lehetsz, hogy ezt az érintést egy életre megjegyzi.

A közösségi média.

Egy szégyenlős lány mindig és minden körülmények között, a közösségi oldalakon jár utána bizonyos dolgoknak. Előfordulhatnak olyan dolgok, hogy “belikeolja” pár fotódat, ám ezt nagyon ritkán csinálja. Velük teljesen máshogy kell bánni, nem úgy mint magabiztosabb társaikkal.

A nevetése.

Egy visszahúzódó hölgy, elég viccesen tudja ezt csinálni. általában ez amiatt van, mert  zavarban van, illetve mert nem tudja, hogy hozza tudomásodra, hogy tetszel neki. Tökéletesen tudja, hogy ez egy nagyon gáz szokás, viszont nem tud mit tenni ellene. Nevess vele, ettől mindkettőtök hangulata feloldódik.

Elutasítás.

A félénk lányoknak nehezükre esik kimutatni az érzelmeiket. Nagyon sok időbe telik, mire magabiztossá válnak. Bárki előtt képesek zavarba jönni.

Enyhe ragaszkodás.

A szégyenlős csajok jó megfigyelőképességgel bírnak, sőt hallgatóságnak is tökéletesek. Különleges képességeik közé tartozik, hogy a legapróbb információkat is képesek megjegyezni.

Nem kürtöli szét, ha kedvel.

Egy baráti találkozó alkalmával, csak ő nem beszélget veled, sőt ha teheti rád sem néz. Többnyire ez annak a jele, hogy tetszel neki. Annyi a különbség, hogy nem veri nagydobra mit érez.

Csak barát.

Nagyon gyakori helyzet fiú-lány között. Nem egy szerelmi történetet tudunk, ahol a felek párkapcsolatban voltak egy másik személlyel, de nem voltak boldogok. Ők azok, akik gyengéd érzelmeket táplálnak egymás iránt, csak nem merik megmondani, pedig mindenkinek könnyebb lenne.

Gesztusok.

Az emberek gesztusai sok mindenről árulkodhatnak. Előfordul, hogy több infóval kecsegtet a nonverbális kommunikációja, mint a szavai. Nincs kizárva, hogy ő inkább a tettek embere, és gesztusaival próbálja megmutatni neked hogyan is érez valójában. Ha erre gyanakszol, jobb ha több bizonyítékot keresel és a tettek mezejére lépsz.

Ezt is olvasd el