KeződoldalCelebÍme 13 ember, akik ikonikus történelmi személyek leszármazottai!

Íme 13 ember, akik ikonikus történelmi személyek leszármazottai!

-

Gondoltad volna, hogy a történelem ikonikus alakjainak leszármazottai a mai napig köztünk élnek? Nyilván nem könnyű egy nagyon híres fizikus, vagy színésznő unokájának, esetleg dédunokájának lenni, de úgy gondolom meg lehet birkózni ezzel a dologgal.

Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány embert, akikről nem is gondoltuk volna, hogy híres történelmi alakok utódai.

Thomas és Paul Einstein, Albert Einstein dédunokái.

Dr. Thomas Einstein, a híres fizikus dédunokája. A férfi orvosként dolgozik, és egy Los Angeles-i ambuláns sebészeti klinikát vezet. Négy nyelven beszél.

Albert Einstein másik dédunokája nem követi híres őse nyomdokait. A tudomány helyett a művészetet választotta és hegedűs lett. Jelenleg Franciaország déli részén él.

Riley Keough, Elvis Presley unokája.

A Rock’n’Roll király legidősebb unokája. Riley követte nagyanyja Priscilla Presley nyomdokait és színésznő lett. Legismertebb szerepe a „Mad Max: A harag útja”.

Dree Hemingway, Ernest Hemingway dédunokája.

Dree 1987-ben született. Jelenleg modell és színésznő is egyben. Dree számos modellügynökséggel dolgozott már, például a Guccival, Jean-Paul Gaultierrel, Valentinoval és a H&M-mel. A Playboy magazin 2016. márciusi számában Dree került a címlapra.

Oona Chaplin, Charlie Chaplin unokája.

Ő Robb Stark barátnője a „Trónok harcában”. Oona a „Royal Academy of Dramatic Art”-ba járt. A színésznő most 31 éves, és karrierje csak most kezdődik el.

Alyson Le Borges, Alain Delon unokája.

Alyson szerepelt a „Blue Island” filmben, bár mostanában nagyobb figyelmet szentel modell karrierjének.

Emma Kathleen Ferrer, Audrey Hepburn unokája.

Brit-svéd Bölcsészettudományi Kar hallgatója. Emma 23 éves, és most tette meg első lépéseit a modell világban. A lánynak két fiatalabb féltestvére van: Gregorio és Santiago.

Diana Widmaier Picasso, Pablo Picasso unokája.

Életét a művészeteknek szentelte, de enyhén eltérő szögből. Diana művészettörténészként dolgozik. Egy kutatócég tulajdonosa, mely információkat gyűjt híres őse munkáiról.

Ezt is olvasd el