KeződoldalVilágKétség sem férhet hozzá, hogy Madonna 22 éves lánya az ő szépségét...

Kétség sem férhet hozzá, hogy Madonna 22 éves lánya az ő szépségét örökölte!

-

Lourdes Leon a világ egyik leghíresebb énekesnőjének lánya, vagyis Madonnának. Édesapja a népszerű fitness edző, Carlos Leon. Noha nehéz elhinni, ez a fiatal lány már 22 éves és saját márkával büszkélkedhet, amit édesanyjával ketten hoztak létre, „Material Girl” néven. Ennek köszönhetően kezdett divatvilágban tevékenykedni, ahol modellként és tervezőként is helyt áll. Szépségét számos országban megcsodálják.

A 22 éves fiatal lányt sokszor hasonlítják össze anyjával, nem is csoda hiszen teljesen egyformák. Madonna volt aki arra ösztönözte, hogy hagyjon fel a szőrtelenítéssel is.

Nézzétek csak:

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Madonna (@madonna) által megosztott bejegyzés,

Annak ellenére, hogy nagyon hasonlítanak anyjával azt mondta, hogy nem akar olyan lenni, mint ő. Lourdes, akit Lola-nak is hívnak, nyíltan kijelentette, hogy nem akar anyja árnyékában élni. Arról álmodik, hogy saját hírnevet szerezzen abból, amit ő ért el. Egyelőre jó úton jár.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Flaymagazine (@flaymagazine) által megosztott bejegyzés,

Lourdes nagyon sokáig lázadt, stílusa inkább rockos volt, mint csajos. 22 éves koráig tetoválások és piercingek díszítették a teste különböző részeit.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caras México (@carasmexico) által megosztott bejegyzés,

Amellett, hogy modell karrierje csak most kezdett szárnyalni, Lourdes néha együtt szokott szerepelni anyjával a színpadon. Volt olyan turné, ahova elkísérte és a háttértáncosa volt.

Te is látod a hasonlóságot kettejük között?

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Material Girl Europe (@materialgirleu) által megosztott bejegyzés,

Ezt is olvasd el