KeződoldalEmberek14 őszinte illusztráció, ami bemutatja milyen kemény a nők élete várandósság alatt!

14 őszinte illusztráció, ami bemutatja milyen kemény a nők élete várandósság alatt!

-

A terhesség a nők életében az egyik legizgalmasabb időszak, még akkor is, ha néha csak tehernek érzik. Való igaz, hogy az a 9 hónap nem könnyű, hiszen tele van megpróbáltatásokkal, mind a várandós nők részéről, mind a férfiak szempontjából. Ám minden kiküszöbölhető, ha a jövendőbeli szülők jó humorérzékkel rendelkeznek. Ebben az időszakban olyan vicces helyzetek alakulnak ki, hogy bármikor tudnánk róla egy vígjátékot készíteni.

Ugyan még nem készítünk filmeket, de illusztrációk formájában bemutathatjuk, hogyan is zajlik egy pár illetve a nők élete a várandósság 9 hónapja alatt. Te látsz párhuzamot  a képek és a saját tapasztalataid között?

Az anyaságra való felkészülés komoly dolog.

Minden férj nehézségekkel találja szembe magát, mikor kedvese épp várandós. Olyan lehetetlen kívánságaik vannak, amit néha lehetetlenség teljesíteni. De, amikor hosszas kutatás után rálelsz arra, amit szeretne, már nem kívánja. Ez valóban nehéz.

A kismamák hihetetlen ételeket kívánnak meg, amit nem ennének meg a világ minden kincséért sem, ha nem lennének állapotosak.

A babák néha sajnos akaratlanul is úgy fekszenek, hogy folyamatosan nyomják a húgyhólyagod. Ami roppant kellemetlen érzés, főleg ha percenként kell menned a WC-re egy mozifilm alatt.

Úgy érzik az egész világ ellenük fordult, még a kedvenc cipőik is. Hiszen a terhesség alatt a kismamák lába kétszeresére is dagadhat.

A terhesség minden egyes nap új kihívások elé állít. Azonban van amelyiket, ha akarnád se tudnád megvalósítani.

Végre egy módszer melynek segítségével végre hason is lehet aludni.

Ezt is olvasd el