KeződoldalEmberekA legtöbb nő ebben a korban csalja meg a párját! A férfiaknál...

A legtöbb nő ebben a korban csalja meg a párját! A férfiaknál ez 10 évvel később van!

-

Gondolod, hogy a megcsalás vágya csak egy fiatalember életében jelenik meg? Ha hiszed, ha nem a fiatalok körében nem annyira elterjedt ez a dolog, mint a felnőttekében. Statisztikai adatok alapján kiderült, hogy a férfiak 50%-a belemenne a megcsalásba, de csak abban az esetben, ha 100%-os esély van arra, hogy a barátnő vagy feleség ezt nem tudja meg. Ha pedig korlátok nélkül élhetnék életüket, akkor biztos, hogy lenne egy feleség a háznál és sok másik szerető elszórtan a világban.

A témában folytatott számos tanulmány azt mutatja, hogy a férfiak sokkal később kezdik el megcsalni a nőket, mint fordítva.

A New Hampshire-i tudósok kutatásai során arra jöttek rá, hogy a férfiak az 55. életévük után a nők pedig 45. életévük után csalják meg párjukat. Ezért van az, hogy a középkorú férfiak már átestek egy váláson.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

TheCoupleGoals (@couplegoals) által megosztott bejegyzés,

Az 50 év feletti férfiaknál a fiatalabb titkárnők fontosabbá válnak, mint saját családjuk, és a 40. évüket betöltő nők pedig elkezdenek érdeklődni személyi edzőjük iránt a konditeremben.
A kutatók megjegyzik, hogy ez a 10 év különbség a biológiai tényezőkhöz kapcsolódik:

Mivel a nők körülbelül 20 éven keresztül élnek burokban, mert csak a gyerekneveléssel, háztartással, munkával törődnek, a fizikai együttlét iránti vágyuk háttérbe szorul így érthető, hogy ez a vágy felerősödik bennük. Ám mivel már nem tudnak a férjükkel, élettársukkal olyan kapcsolatot létesíteni ezért kacsintgatnak másfele. Viszont már nem akarnak gyermeket vállalni.

Te észrevettél hasonló mintákat a környezetedben?

Ezt is olvasd el