KeződoldalKapcsolat20 fénykép, ami tökéletesen igazolja, hogy a sorsunk bizony előre meg van...

20 fénykép, ami tökéletesen igazolja, hogy a sorsunk bizony előre meg van írva!

-

Mind azt gondoljuk, hogy befolyásolhatjuk a saját sorunkat, ám néha olyan váratlan fordulatok jönnek, amire nem találunk logikus magyarázatot. Ezekből a nem várt eseményekből szűrjük le azt a következtetést, hogy az életünk igenis meg van írva a csillagokban. Hogy miért is hisszük mindezt? Mert az alábbi 20 kép pontosan ezt igazolja.

Nektek van hasonló sztoritok?

„Rajta voltam a kedvesem családi fényképén évekkel azelőtt, hogy megismerkedtünk volna.” Mi ez, ha nem a sors?

,,Az oviban legjobb pajtások voltunk, sülve-főve együtt lógtunk. Most 20 év elteltével egy közös barátunknak köszönhetően újra találkoztunk és beleszerettünk egymásba.”

„Nemrég kiderült, hogy a szerelmem és én, 10 évesen ugyanabban a nyári táborban voltunk és nem is tudtunk egymásról.”

Ez a szerelmespár a gyerekkori fényképeiket nézegették. Hirtelen észrevették, hogy régen egyszer találkoztak egymással egy vidámparkban, csak egyik sem emlékezett a másikra.

Ez a fiatal fiú nem repesett az örömtől, hogy ezzel a lánnyal kell táncolnia az iskolai bulin. Évekkel később, amikor megházasodtak már másképp gondolta a dolgokat.

Amikor gyerekként meglátsz valakit, akibe első látásra beleszeretsz és évekkel később összeházasodtok.

„A párom és én pelenkás korunk óta ismerjük egymást. Gyakorlatilag együtt nőttünk fel. Tuti, hogy a sorsunk előre meg volt írva.”

„Egy hajléktalan megállított a metrónál, hogy legyek kedves pénzt adni neki, a lottójára. Először nem akartam adni, aztán valamiért mégis adtam egy kis aprót. Másnap újfent megállított, de akkor ő adott nekem pénzt. Összesen 250 ezer dollárt. A tegnap váltott szelvényével milliókat nyert, és hálából adta nekem a pénzt.”

„Én kanadai vagyok a feleségem pedig francia. Thaiföldön találkoztunk először, egy búvár program keretein belül. Ez történt három évvel ezelőtt, azóta is boldog párt alkotunk.”

Ez a pár, már egészen fiatalkora óta ismeri egymást, mert szüleik ugyanannál a cégnél dolgoztak. A lány családja elköltözött az országból, így megszakadt köztük a kapcsolat. 20 év múlva Facebookon egymásra találtak és ma már boldog házasságban élnek.

Ezt is olvasd el