KeződoldalÉrdekességekIlyen típusú ruhákat kell viselned, ha alacsony termettel rendelkezel! Neked melyik szett...

Ilyen típusú ruhákat kell viselned, ha alacsony termettel rendelkezel! Neked melyik szett jön be legjobban?

-

Ha kis növésű nő vagy, akkor ez a poszt biztosan tetszeni fog neked. Micah Gianneli, divat blogger csupán csak 164 cm magas, és az Instagramon már igazi divat ikonná nőtte ki magát. A hölgy megmutatja és elmeséli, hogyan öltözködj elegánsan még akkor is, ha magasságod nem éri el a 170 centit.

Ezt minden nőnek követnie kellene ha egy kicsit magasabbnak és vonzóbbnak akarnak tűnni a mindennapok során.

Rövid ruhák és magas sarkú cipők.

A magassarkú cipők esztétikailag hosszítják a lábat, de ha ehhez még rövid ruhát is társítasz, akkor vonzóbb leszel, mint valaha.

Rockos viselet magasított derekú nadrágokkal.

Ha egy kicsit vadabb akarsz lenni, akkor egy rockos stílusú kabátot párosíts magasított derekú nadrágokkal. Persze a magassarkú ebben az esetben sem hanyagolható el. Ezek a nadrágok segítenek feltűnés nélkül meghosszabbítani a lábadat, amitől sokkal magasabbnak tűnhetsz.

Hosszú és karcsú vonalú ruhák.

Szerencsére nem kell minden egyes alkalommal nadrágot hordani. Nyáron nagyon jó viselet egy lenge és könnyed nyárias ruha. De csak abban az esetben ha ez tényleg a földig, bokáig ér. Ez a szett képes egy kicsit csalni a magasságodon.

V nyakkal rendelkező kabátok és ruhák.

Ezek a ruhák csodásan kiemelik a hölgyek dekoltázsát. De arra nagyon kell figyelni, hogy a termetet csak abban az esetben nyújtja meg, ha a ruha térdig, vagy bokáig ér.

Nadrágkosztüm.

Szintén nagyon sokat tud változtatni az összképen egy olyan nadrágkosztüm, melynek blézere legalább a hátsó negyedéig ér a nadrág pedig magas derekú.

Most, hogy már tudjátok mely ruhadarabok segítenek egy kicsit megnyújtani a testet, ideje vásárolni menni.

Ezt is olvasd el