KeződoldalÉrdekességek13 dolog, amiben a francia nők különböznek a magyar nőktől!

13 dolog, amiben a francia nők különböznek a magyar nőktől!

-

A francia nők kifogástalan ízléssel, stílussal és különleges eleganciával rendelkeznek, ezek teszik őket egyedülállóvá. Az egyik legfontosabb alapelvük, hogy mindenben megtalálják az összhangot legyen az cipő vagy smink. Ennek alapján lehet mit tanulni tőlük.

Harisnya viselése.

Szoknyához mindig harisnyát kell felvenni! Csupasz lábbal kimenni az utcára számukra olyan, mintha nem tisztelnék saját magukat.

Push-up melltartó.

A francia nők azt állítják, hogy az igazi vonzerő nem az idomok méretében rejlik, hanem a gazdájában lévő energiában. Ezért a francia nők soha nem fognak push-upos melltartót felvenni a magyar nőkkel ellentétben.

Kiegészítők viselése.

A francia divat szerint, minél több a kiegészítő annál egyszerűbbnek kell lennie a ruhának. Az egyszínű ruha, cipő, karkötő, nyaklánc, fülbevaló és végül a kalap viselése abszolút rendben van a francia nők körében.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentine Vanesse (@hellovalentine) által megosztott bejegyzés,

A legnépszerűbb márkák fogékony logói.

A francia bloggerek azt írják, hogy az igazi luxus nem a nagy márkák logóitól függ, hanem attól, hogyan viseled az aktuális darabot. Ezért a drága cipők és ruhák viselése jól látható logókkal rossz viseletnek számít.

Városi viselet.

A francia nők lazán felveszik a városba azokat a ruhákat, amiket a strandon szoktak hordani. Ezeket a hölgyeket egyáltalán nem zavarja az efféle viselet, még akkor sem, ha nem a Nizzai-parton tartózkodnak, hanem Párizs központjában.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Valentine Vanesse (@hellovalentine) által megosztott bejegyzés,

Sminkelés.

A francia nők számára nem annyira fontos a smink, mint például a magyar hölgyeknek. Ők nem úgy mennek ki az utcára, mintha divatfotózásra igyekeznének.

Izomzat.

A francia nők szeretnek a derékra és a vékony lábakra összpontosítani. Ők nem mennek el azért konditerembe, hogy szálkásítsanak, vagy formázzák ezeket a testtájakat. Nem izompacsirták akarnak lenni, mert számukra a nőiesség fenntartása fontosabb.

Zakók és blézerek.

Egyes francia nők szekrényében rengeteg különböző zakó és blézer található, amit minden alaklomra fel lehet venni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Aria Di Bari (@ariadibari) által megosztott bejegyzés,

Ők igazi rajongói ennek a ruházati cikknek és képesek vele feldobni bármilyen öltözéket.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Kenza Sadoun el Glaoui (@kenzasmg) által megosztott bejegyzés,

Magassarkú cipő.

A francia stylistok azt írják, hogy a nagyon magassarkú és talpú cipőkről csak Lady Gaga, álmodhat. Az ilyen cipők túlságosan is megnövelik egy nő átlagméretét, nem beszélve arról, hogy hosszútávon kényelmetlen. A francia nők a cipők kiválasztásánál figyelembe veszik azt is, hogy könnyedén lehessen benne járni.

Az anyák és nagymamák stílusai.

A francia nők számára nagyon meghatározó szerepet tölt be édesanyjuk és nagymamájuk stílusa. Gyakran előfordul, hogy ha két nő sétál az utcán nehéz megmondani, hogy melyik az anya, és melyik a lánya, mert mindketten hasonló fazonú ruhákat viselnek.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Ingrid Bertrand (@bertrandingrid) által megosztott bejegyzés,

Pulóverek.

A kapucnis ruhadarabok abban az esetben felelnek meg, ha otthon szeretnéd tölteni a szabadidődet. Más esetekben a francia nők mindig igyekeznek kihangsúlyozni a derekukat. Fontos számukra, hogy elegánsak és egy kicsit törékenyek legyenek.

Életkor.

Semmi sem akadályozhat meg egy francia nőt abban, hogy elegáns és kifinomult legyen, főleg nem az életkor. A 40, 50 éves nők vérébe tökéletesen beleivódott a stílus.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Caroline de Maigret ?? (@carolinedemaigret) által megosztott bejegyzés,

Szorongás.

A komoly és arrogáns nők teljesen lehúznak az életről. Ha megszólítasz egy francia nőt, azonnal mosollyal fog válaszolni. Nem számít, hogy fáradt-e, vagy van valamilyen problémája abban a pillanatban.

Ezt is olvasd el