KeződoldalÉrdekességek15 minimalista tetoválás, ami téged is le fog nyűgözni!

15 minimalista tetoválás, ami téged is le fog nyűgözni!

-

A tetoválás nagyszerű lehetőség, hogy a test és a lélek összhangban legyen. Sok ember számára ez az önkifejezés egyik módja, ám mások számára minden rajz, minta és motívum valamiféle emlékeket hordoz magában. Mindazonáltal nem mindannyian szeretnének óriási nagy tetoválásokkal ékeskedni. Ha te is abban a cipőben jársz, hogy még nem döntötted el, hogy milyen jellegű tetoválást csináltass, akkor azt javasoljuk, hogy olyan apró mintákkal kezdj, amelyeket nehéz észrevenni.

Van az a mondás, hogy a kevesebb néha több. Ez igaz a varratokra is. Egy ilyen cuki kis szív is tud vonzó lenni, főleg, ha olyan helyre van csináltatva.

A madarak az elmúlást is jelképezhetik. De lehet, hogy szimplán csak azért varrattad magadra, mert szereted ezeket az állatokat. Akárhogy is ez a motívum egy pánt nélküli estélyi ruhával egyszerűen káprázatos.

Ez az a hely, ahol bármikor el tudod rejteni ezt a kis szarvast. Ha esetleg olyan helyen dolgozol, ahol nem tűrik meg a tetoválást, nem kell aggódnod senkinek sem fog feltűnni.

Különleges hely, ahova csak az aktuális partnernek van betekintési joga. Csábító, mégis titokzatos. Egy biztos, a pasi nem fogja tudni levenni a szemét erről a virágról.

Akár a habitusodat is szimbolizálhatja. Lehet, hogy pont egy tűzről pattant menyecske vagy. Az, hogy ide varrattad ezt a jelet, sejtelmességre is utalhat.

Nagyon népszerűkké váltak ezek a virágminták. Akár az örök fiatalság jelei is lehetnének, hiszen ez a virág sohasem fog elhervadni, pont ahogy a lelked, hiszen az is örök fiatal marad.

Hihetetlenül egyszerű, mégis figyelemfelhívó. Biztos lehetsz benne, hogy bárki, aki elmegy melletted, és kivágott felső van rajtad meg fogja nézni ezt a három pontot.

Ezt is olvasd el