KeződoldalÉrdekességekA mindenki által kedvelt szupermarket arcpirító módon koppintotta le a világhírű karácsonyi...

A mindenki által kedvelt szupermarket arcpirító módon koppintotta le a világhírű karácsonyi reklámot!

-

Az Aldi karácsonyi hirdetése ismét főszerepet játszik és reflektorfénybe került „Kevin a sárgarépa”, aki 2016-ban tűnt fel először az Angliában élő emberek TV képernyőin. De ezúttal Kevin nagy bajba kerül, hiszen a hegyről lecsúszott hótömeg, pont az ő kamionja elé zuhan, amitől elveszíti irányítását a jármű felett.

Az ALDI viccessé és humorossá tette az idei ünnepi kampányt a legendás kóla reklám alapján.

A szupermarket idén ihletet szerzett a leghíresebb kóla egykori reklámjából, amit a 90-es évek közepétől láthattunk a TV-ben. Abban ugyanis egy „karácsonyi karaván” indult útjára, ami minden földi jót magába foglalt.

Az Aldi új karácsonyi reklámját azzal vádolják, hogy „lemásolta” a világhírű szénsavas üdítőital klasszikusok hirdetését.

Az már senkinek sem lesz új, hogy idén is Kevin a répa kapott szerepet az Aldi karácsonyi reklámjában. A karaktert 2016-ban láthatta meg a nagyérdemű közönség. A megjelenés évében 15%-al nőtt a cég bevétele a reklámnak köszönhetően.

A kis videóban ezúttal Kevin egy óriási teherautót vezet, ahol elveszíti az irányítást, mert útját állta egy hatalmas kupac hó, ami lezuhant a hegyről.

Az Aldi UK azt mondta: „A karácsonyi reklámkampányaink híresek az ünnepi szezon izgalmának és várakozásainak bemutatásáról, méghozzá szórakoztató módon.

Erről a reklámkampányról bizony megoszlanak a vélemények, hiszen többen is feltették a kérdést, hogy mi köze van egy répának a Karácsonyhoz. Elképzelhető lenne, hogy szakítani akartak a hagyományokkal és valami újat belecsempészni az ünnepbe?

Ezt is olvasd el