KeződoldalCeleb20. születésnapját ünnepelte Paul Walker lánya. Igazi nővé cseperedett

20. születésnapját ünnepelte Paul Walker lánya. Igazi nővé cseperedett

-

Bár ő is részese lehetne ennek az örömnek és látványnak, hogy mennyire megnőtt szeretett lánya! Az ifjú hölgy, csupán néhány nappal születésnapja után osztotta meg képeit a világgal.

Nagyon sok fotó kering már róla a világhálón, de nem tudjuk kiverni a fejünkből azt a képet, amikor még csöpp szőke kislányként bújik szerető apja karjaiba és ő átöleli.

Sajnálatos módon egy ikon, egy világsztár, egy férj és egy szerető édesapa már nem lehet ezen a világon.

Egyetlen lánya, Meadow Rain Walker nemrég töltötte be huszadik életévét és már kész felnőtt nővé cseperedett.
Paul biztosan nagyon büszke lenne rá amiatt, hogy lánya nem tért rossz útra, természetességét is megtartotta, nem feküdt kés alá, hogy szép legyen. Több modellügynökség szeretne a fiatal Meadowal dolgozni, hiszen olyan gyönyörű lett, hogy emellett senki sem tud elmenni.

Miután édesapja elhagyta a földi világot, Meadow keményen kezdett tanulni és édesapja alapítványánál is elkezdett dolgozni, hogy folytassa azt, amit ő elkezdett. Meg akarja védeni a tengeri élővilágot az emberek által okozott károktól.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

Hihetetlen szembesülni azzal a ténnyel, hogy szalad az idő, hiszen Paul már öt esztendeje nincs közöttünk. A sokak által kedvelt és szeretett Paul egy tragikus autóbaleset következtében hunyt el. Lánya ekkor mindössze csak tizenöt éves volt. Nehéz volt feldolgoznia a történteket, hiszen egyetlen szülőt sem lehet semmivel és senkivel pótolni.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Meadow Walker (@meadowwalker) által megosztott bejegyzés,

Rajongóit nagyon meglepte, hogy a szülinapja alkalmából készített képet még csak most tette közzé, de nem is akárhogy, mert Insta sztoriban tette fel. Közösségi oldalát nem sűrűn veszi igénybe, ami látszik is. Csupán néhány képet lehet ott találni és majdnem mindegyiken édesapjával látható.

Egy fotózáson készült kép. Ahogy elnézzük nem csodálkozunk rajta, hogy az ügynökségek harcolnak egymással érte.

Az alapítvány egyik rendezvényén, ahol átvehette a „Paul Walker Ocean Leadership Díjat”

„Nagy megtiszteltetés, hogy átvehetem ezt a díjat. Mindenkivel meg szeretném osztani, az óceán rejtélyét és az új felfedezéseket is, amelyek gazdagítják az életet, inspirálják a kuriózumokat. A fiatalabb generációkat is meg szeretném ismertetni ezzel a világgal, valamint azt, hogy apám milyen szenvedélyt táplált az óceánok iránt. Lehetőségünk van arra, hogy egy valódi és tartós változást hozzunk létre, amely előnyös lesz a tengeri környezet számára és végül számunkra is.”

Ezt is olvasd el