KeződoldalÉrdekességekTe hogyan ölelkezel? Az ölelésed sokat elárul a személyiségedről! Tudd meg az...

Te hogyan ölelkezel? Az ölelésed sokat elárul a személyiségedről! Tudd meg az igazat!

-

Ha hiszed, ha nem egy egyszerű ölelés is rengeteg üzenetet hordoz magában. Tudniillik nem mindegy, hogy a párod vagy a barátod az ölelés mely formáját alkalmazza, ugyanis bizonyos jelekről árulkodhatnak. Minden ölelésnek megvan a maga jelentése, amivel nem minden ember van tisztában. Ez azt is elmondhatja, ha a kedvesed már nem szerelmes beléd. Annak érdekében, hogy megtudd ennek a nonverbális kommunikációnak a mondanivalójával, olvasd el a cikket, ami némi nemű felvilágosítást adhat számodra.

Ez az úgynevezett védelmező ölelés.

A nők egyfajta biztonságot éreznek, mikor egy számukra fontos személy így öleli meg őket. Ez a fajta ölelés fizikai stabilitással bír, ugyanis a hölgy nem tud elesni. Ha érzelmi szempontból nézzük, akkor azt jelenti, hogy a férfinek nagyon sokat jelent a nő, aki mindentől meg akarja óvni. Ha nőként szereted ezt a fajta érintést, akkor nagyon mély lelkű és szerethető ember vagy.

A hátsimogató.

Ha így ölelnek meg, akkor az annak a jele, hogy a partner törődik veled. Már hosszú ideje ismeritek egymást és nem okoz nektek problémát így érintkezni egymással. Bármit elmondhatsz neki és tudod, hogy jó tanácsokkal fog ellátni. Magabiztos és tudatos ember vagy, de sokszor jól esik ha meghallgatnak és jó tanácsokkal látnak el.

 

A London Bridge.

Erre az ölelésre az jellemző, hogy csak a felső testetek érintkezik, az alsó viszont olyan messze van egymástól amennyire csak lehetséges. Ez annak a jele is lehet, hogy némi konfliktus alakult ki köztetek vagy frusztráltan érzitek magatokat, ha együtt vagytok. Mondhatni szándékosan tartotok távolságot egymástól, ami azt is jelentheti, hogy nem akartok bensőséges viszonyt kialakítani. Alapjáraton nagyon zárkózott személyiségek vagytok, ezért nem engeditek közel magatokhoz az embereket.

A derékölelés

Ha a másik fél a derekadon keresztül ölel meg, azt azt jelenti, hogy szolid és félénk személyiség. Nem ront ajtóstul a házba, hanem apró léptekkel és gesztusokkal próbálja kifejezni az érzéseit. Mindent kétszer átgondol, hogy lesz a legtökéletesebb. Egy hátránya, hogy könnyen lesz szerelmes, ám gyorsan elveszíti az érdeklődését.

Egykezes átkarolás.

Amennyiben a te párod vagy közeli barátod így ölel meg, az annak a jele, hogy a széltől is óvni akar. Persze ezzel nincs is semmi gond, bár ez inkább tűnik barátinak, mint érzelmekkel túlfűtöttnek. Ha a szerelmed csinálja ezt, akkor elképzelhető, hogy hamarosan véget akar vetni a kapcsolatotoknak.

A fázós ölelés.

Ezt általában a nők szokták használni a férfiakkal szemben. A legtöbb esetben akkor ölelkeznek így az emberek, ha a hölgy arról ad tanúbizonyságot, hogy fázik. Ha még ki is mondja mellé, akkor biztos lehetsz benne, hogy arra vágyik, hogy szorosan magadhoz öleld. A legérzelmesebb emberek közé tartozik aki vágyik a törődésre és a szeretetre.

Fej és hátsimogatás.

Nos, ennek az ölelésfajtának nem igazán van érzelmi jelentése. Általában a barátok szokták így megölelni egymást, mely arról árulkodik, hogy a másik fél támogat téged. Viszont, ha ezt a párod csinálja, akkor ideje elgondolkodni azon, hogy még mindig szerelmes-e beléd. Lehetséges, hogy ő már be szeretné fejezni a kapcsolatot. Azok az emberek akik ezt az ölelést részesítik előnyben, nehezen kötelezik el magukat és nincsenek tartós kapcsolataik.

Ezt is olvasd el