KeződoldalEmberekEz a 7 fiatal lány, egy kisebb vagyonért cserébe megengedné, hogy elvegyék...

Ez a 7 fiatal lány, egy kisebb vagyonért cserébe megengedné, hogy elvegyék az ártatlanságát.

-

Vannak lányok, akik az első szerelem alkalmával odaadják magukat partnerüknek és igazából ezzel nincs is semmi probléma, hiszen ez az élet rendje. Régebben azonban, minden lány várt a nagy Ő-re, akik majd feleségül veszik őket és nem csak szívüket, de testüket is odaadhatják nekik. Akkor még meg kellett tartani az ártatlanságot, hiszen, ha egy férfi megtudta, hogy leendő neje volt már valakivel, azonnal felbontotta az eljegyzést. Számos országban a mai napig így működnek a dolgok főleg az iszlám vallásúaknál.

Ám van egy másik réteg, akik azért tartogatják magukat, hogy jó pénzért áruba bocsájthassák. A befolyt összeget egy jobb célra fordítanák például valamelyik családtag taníttatására vagy műtétjére. Ma olyan fiatalokat hoztunk el nektek, akik nem kis összeget kérnének attól a férfitól, aki le akarná szakítani a virágát.

1, Justine

A fiatal lány Belgiumból származik és mindössze csak 19 esztendős, ennek ellenére mégis azt tervezi, hogy 192 millió forintért cserébe odaadja valakinek az ártatlanságát.

Úgy gondolja, hogy a legtöbb korabeli fiú csak visszaélne vele, ezért azt látta legjobbnak, ha olyan embernek ajánlja fel, aki hajlandó érte egy kisebb mennyiségű pénzt adni.

2, Kíra

Kíra, édesanyja orvosi kezelése miatt döntött úgy, hogy egy tetemes összegért cserébe, megengedi valakinek, hogy ő legyen az első férfi az életében. Édesapjára nem számíthat, mert elhagyta a családot és csak egy fiatalabb testvére van. A pénzre nagy szükségük van, ugyanis édesanyja rákos beteg.

A pénz egy részét házra szeretné költeni, ugyanis a családnak nincs állandó jellegű otthona. A többi része pedig anyja kezeléseire megy. Kíra 32 millió forintra becsülte ártatlanságát.

 

3, Izabella

A 20 esztendős orosz származású lány, aki Németországba költözött testvérével együtt. Mivel nincs elegendő pénze, hogy fizetni tudja testvére iskolai tanulmányit ezért arra gondolt, hogy ártatlanságát felajánlva jut pénzhez.

4, Hannah

Annak ellenére, hogy ez az olasz származású lány 20 éves, mind a mai napig tiszta mint a fehér hó. 14 millió 250 ezer forintért tervezi áruba bocsájtani legféltettebb kincsét. A pénz egy részéből házat szeretne venni Amerikában, ahol édesanyjával együtt letelepedhetnének. A többi részt felajánlaná a spanyolországi kutyák megmentésére.

5, Jolie

Ez a 26 esztendős fiatal lány 16 millió forintért cserébe megengedné egy férfinek, hogy életében először hozzáérjen. A kapott összeg egy részéből szeretne egy kis üzletet nyitni Franciaországban a maradékot pedig édesanyjának adná.

6, Christina

 

 

Ez a 21 éves orosz származású lány 432 millió forintnak megfelelő összegért cserébe megengedné egy férfinak, hogy leszakítsa a virágát. A pénzt tanulmányaira szeretné fordítani. Annak ellenére, hogy iskolába járna a pénzből, később nem akarna dolgozni. Ebből szeretne élete végégig elleni. Ha sikerülne a terve, valóra válna az álma.

7, Jia

Jia, egy kazahsztáni lány, aki még csak 18 esztendős. A fiatal 176 millió forintért cserébe eladná ártatlanságát valakinek. A pénzből kifizetné testvére transzplantációs műtétjét, hogy ne kelljen tovább szenvednie.

Ezt is olvasd el