KeződoldalÉrdekességekOlyan gyönyörű halárus lány bukkant fel, hogy még a Híradóba is bekerült!

Olyan gyönyörű halárus lány bukkant fel, hogy még a Híradóba is bekerült!

-

A mai világban nagyon sok olyan ember van, aki nem azzal foglalkozik amivel szeretne, így előfordul, hogy az illető nem a saját szakmájában helyezkedik el, hanem teljesen másban. Például egy óvónő felszolgáló lesz vagy diplomás könyvelő ruhaboltban dolgozik és még sorolhatnám. Így történt, hogy az egyik tajvani vásárban olyan hölgyet pillantottak meg, aki teljesen kitűnt a többi eladó közül.

Changhua városában az egyik helyi piacon dolgozó árust, se perc alatt megismerte az egész világ, ugyanis merőben máshogy nézett ki, mint amire a legtöbb ember számít, amikor meglát egy halboltban dolgozó eladót. A lány olyan szép, hogy csodájára járnak a vásárban.

Több kép, majd videofelvétel is készült a halboltban dolgozó lányról. Az egyiket egy olyan vásárló csinálta, aki gyökeret eresztett, mikor meglátta, hogy egy gyönyörűséges hölgy szolgálja őt ki. Miután futótűzként terjedt az internetezők körében a felvétel, több hozzászólásból kiderült, hogy bizony nem csak ő döbbent meg rajta, hanem szinte mindenki, aki abban a boltban vásárol halat.

Mivel a közösségi oldalakon semmi sem marad titokban, ezért nagyon gyorsan kiderült, hogy ki ez a földön túli szépség. Sokan egyáltalán nem ezt a hivatást képzelik el neki, hiszen olyan gyönyörű, hogy simán elmehetne modellkedni.

A sors fintora, hogy a 26 esztendős lány, akit Liu Pengpeng-nek hívnak, tényleg modellként tevékenykedik, csak azért állt be a halboltba dolgozni, mert segíteni szeretett volna a tulajdonosának, aki egyébként az édesanyja. Természetesen melyik gyermek vonná meg a segítséget szüleitől, akik etették, itatták és nevelték? A fiatal Liu elmondta, hogy mivel fontos számára az anyukája, ezért nagyon aggódik amiatt, hogy túl fogja hajtani magát a piacon. Ha van egy kis szabadideje habozás nélkül megy és beáll segíteni.

A médiához is eljutott a hír, így mikor megtudták, hogy másnap is kint lesz a piacon, nyomban kivonultak, hogy szemügyre vegyék őt. A helyi TV és a híradósok is kimentek, hogy megnézzék maguknak a szép modellt.

Nagy felhajtás volt a piacon Liu miatt, aki vidáman szolgálta ki a vásárlókat és még pózolt is a kamerák előtt egy hallal a kezében.

Pengpeng interjút is adott a TV-nek, ahol elárulta, hogy már egészen fiatalon, körülbelül 13 éves kora óta segít a családi vállalkozásban. Mivel évtizedek óta ezzel foglalkoznak ezért nagyon jól ismerik őket a piacon. Elárulta azt is, hogy remekül megy az üzlet, szóval nem azért segített be, hogy megjelenésével vagy hírnevével népszerűsítse a boltot.

Vele szemben viszont egy tajvani származású férfi, akinek hentes boltja volt az egyik piacon azzal szeretett volna több pénzhez jutni, hogy egy gyönyörű és fiatal lányt állított a pult mögé.

Melyik férfi tudna ellenállni a szép nőknek?

Ezt is olvasd el