KeződoldalÉrdekességekFolyamatos szellentése akadályozza meg ezt a gyönyörű nőt abban, hogy bepasizzon!

Folyamatos szellentése akadályozza meg ezt a gyönyörű nőt abban, hogy bepasizzon!

-

A szerelmi kapcsolatok kialakítása nem minden embernek megy olyan egyszerűen, ahogyan az a nagykönyvben meg van írva. Számos nő fél az elutasítástól emiatt egyáltalán nem is próbálkoznak, hogy valakit találjanak maguknak, aki boldoggá teheti őket. Azok a hölgyek, akik már szültek gyermeket, de elváltak férjüktől, állítások szerint sokkal kevesebb eséllyel indulnak, mint hajadon társaik. Elmondások alapján azért, mert már nem tökéletes az alakjuk, nem szép a bőrük, ráncos az arcuk és a többi. Ám ennél néha vannak súlyosabb problémák is, ami miatt teljes kudarcra van ítélve a szerelmi életünk. Cikkünk főszereplője pontosan erről beszélt egy interjú során.

Emma Frost egy 30 esztendős belsőépítészként dolgozó nő, akinek 15 éves kora óta egy folyamatos hasfájás teljesen tönkreteszi az életét. Elmondása szerint nem telik el úgy nap, hogy ne lenne felpuffadva étkezés után, amin csak és kizárólag úgy tud segíteni, ha a felesleges bélgázokat kiengedi magából.

A Sun magazinnak adott egy interjút, amelyből kiderült, hogy emiatt a kis probléma miatt szerelmi élete is romokban van, mert nem tud nyugodtan elmenni úgy egy vacsorameghívásra, hogy utána ne szaladjon egyből a mosdóba. Nyilván abból kifolyólag folyamodik ehhez, mert nem akarja sem magát, sem partnerét kellemetlen helyzetbe hozni.

„Rettegek attól, hogy egy nap nyilvánosság előtt fogok szellenteni. Égni fog az arcomról a bőr, de ez egy olyan helyzet, amivel nem lehet mit kezdeni. Próbálkoztam bő ruhákban járni, ami eltakarja a felpuffadt hasamat, de sajnos nem vált be, a kigombolt farmer pedig nem túl bizalomgerjesztő látvány egy férfi számára. Ennek tükrében feladtam a harcot. – mondta az interjúban Emma.

„15 éves koromban jelentkezett először a hasfájás és a híg állagú széklet, először azt gondoltam, hogy lisztérzékeny vagyok. Elvittek kivizsgáltatni, de a tesz sajnos azt mutatta, hogy nem vagyok érzékeny rá. Később az orvosaim azt tanácsolták, hogy próbáljam meg kitapasztalni, mely ételektől alakul ki a puffadás. Hiába hanyagoltam el bizonyos élelmiszereket továbbra is ugyanúgy fájt a hasam.

Amikor a barátaimmal elmentem szórakozni, akkor általában nem ettem semmit, ha mégis rábeszéltek, akkor ellenőriztem, hogyan tudok a leggyorsabban eljutni a WC-re. A randik sem alakultak másként, már többször hívtak vacsorázni, de mindegyik hasi fájdalommal és a szellentéssel ért véget.” – tette hozzá Frost, aki úgy érzi emiatt a szociális élete teljesen tönkre fog menni.

Ezen a helyzeten csak még tovább rontott a kedvesével való szakítása, akitől egyébként egy kislánya is született, aki ma már 7 éves.

„Ez volt az a pont az életemben, amikor el kellett volna mennem a barátaimmal, hogy kirántsanak abból a mélységből, amiben voltam. De a gondolatától is rosszul voltam, hogy velük együtt elmenjek egy étterembe és egyek.”

Emma úgy gondolja, hogy problémája miatt képtelen lesz újabb párkapcsolatot létesíteni. Elmesélte, hogy volt egy olyan randevún, ahol annyira csikart a hasa, hogy a kellős közepén ott kellett hagynia az illetőt.

„Úgy döntöttem, az lesz mindenkinek a legjobb, ha egyedül maradok. Így nem kell kitennem se magamat, se másokat ennek a kellemetlenségnek.”

Ezt is olvasd el