KeződoldalÉrdekességekA kórház dolgozóit megérintette a kutya hűsége így jutalomból megengedték neki, hogy...

A kórház dolgozóit megérintette a kutya hűsége így jutalomból megengedték neki, hogy lássa gazdáját

-

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a kutyák mennyire hűséges állatok. Ők azok, akik feltétel nélkül szeretik a gazdájukat, boldog perceket hoznak el a legszomorúbb napokon is és mentálisan meg tudják gyógyítani az embereket. De nem csak erre képesek, hanem bizony a gazdik életét meg tudják menteni, hiszen a kifinomult hallásuk és szaglásuknak hála olyan dolgokra is felhívhatják a figyelmünket, amit alapjáraton nem vennénk észre. Ennek bizonyítására ma elhoztunk egy olyan cikket, ami nem is olyan régen történt Romániában.

A történet egy nagyon hűséges kiskutyáról szól, aki egy tapodtat sem mozdult a kórház bejárata mellől, ahova szeretett gazdiját be kellett vinni.

Az eset Jászváron történt, ahol egy idősebb embert a kórház sürgősségi osztályára kellett szállítani. Hűséges társa egy percre sem hagyta ott a bejárati ajtót. Mivel a betegellátó intézmény szabályai szigorúan tiltják, hogy állat lépjen az épületbe ezért türelmesen várt arra, hogy gazdija kijöjjön az ajtón.

A kiskutya, akit egyébként Pappy-nak hívnak többször is próbált jelezni, hogy látni szeretné a gazdáját, például szomorúan ugatott, kaparta az ajtót, hátha beengedik. Amikor kinyílt az ajtó nem próbált meg befutni, hiszen nem kapott rá engedélyt, hogy bemenjen.

A kórházban dolgozó orvosok és ápolók nagyon megsajnálták az állatot, így tettek egy kivételt és végül jeleztek neki, hogy bemehet a gazdihoz, aki egy ágyon feküdt a sürgősségi folyosón. Eleinte az eb nem akarta elhinni, hogy bemehet végül aztán befutott, hogy lássa a barátját.

Az alkalmazottak úgy nyilatkoztak az esetről, hogy ilyet eddig csak a TV-ben láttak, viszont sosem volt szerencséjük hasonlót élőben látni.

Mikor Pappy végre meglátta a gazdáját nagy volt az öröm, gyors farok csóválva jelezte, mennyire boldog, hogy a barátja életben van és jól van. A pillanat felbecsülhetetlen volt.

A történtekről videó felvétel is készült, amit lejjebb meg is lehet nézni:

Mit gondoltok erről a drága kis jószágról?

Ezt is olvasd el