KeződoldalÉrdekességekTeljesen új irányt fognak venni a sminktrendek 2019-ben. Jobb, ha már most...

Teljesen új irányt fognak venni a sminktrendek 2019-ben. Jobb, ha már most megbarátkozol vele

-

2018-ban megtanulhattuk, hogyan húzzunk tökéletes macskaszemeket, megtaláltuk a megfelelő árnyalatú vörös rúzst, ami passzol az arcbőrünkhöz és a stílusunkhoz, megtanultunk tökéletes sminkeket készíteni. Nos ez mind szép és jó, ám 2019-ben ezekre nem lesz szükség, ugyanis teljesen más trendek jönnek be. Mi összegyűjtöttük ezeket, hogy naprakészek legyetek, mely dolgokat kell mellőznötök, ha divatosak akartok lenni az új évben is.

Éles kontúr satírozása.

A sminkművészek már korábban is próbálták arra sarkallni a nőket, hogy ne készítsenek maguknak éles kontúrvonalakat. 2019-ben viszont belép a trendbe a satírozás, ami bepuhítja a kemény kontúrokat.

Természetes smink.

A 2019-es év mottója a „Természetes arc”, ezért sokkal többen fogják megdicsérni azokat a nőket, akiknek természetes megjelenése lesz. Ahhoz, hogy ezt el lehessen érni, egy 3 árnyalatú szemhéjfestékre van szükség.

Ajaknagyobbítás mellőzése.

Idén az lesz a divat, hogy visszaszorítsák a gigantikus ajkakat. Ma már smink segítségével is vastagabb ajkakat tudunk csinálni, ám ez idén megváltozik.

Arc természetes ragyogása.

2018-ban minden lány egy kicsit túl tolta a csillogó arcbőr megjelenést és úgy néztek ki, mintha az űrből érkeztek volna. 2019-ben ezt háttérbe szorítva a természetes vonásokat és kisugárzást szeretnék előtérbe helyezni.

Matt szemhéjfesték a fényes helyett.

2019-ben már nem az lesz a trendi, hogy minél fényesebb legyen a szem. Helyüket az élénkebb színű matt szemhéjárnyalók veszik át.

Hétköznapi smink az „Instagramra” készült smink helyett.

2019-ben a tegnapi smink trendje veszi át a főszerepet. Egyre nagyobb népszerűségnek örvend az a smink, amit a tegnapi nap során tettél fel, ugyanis van benne valami különleges.

Előtérbe kerülnek a barna rúzsok.

A 90-es években nagyon népszerű volt a barna árnyalatú rúzs, ami idén újra visszatér, háttérbe szorítva a színtelen és világos színeket. De ennél a színnél is meg kell találni azt az árnyalatot, ami jól áll.

Újra kihangsúlyozzák az alsó szempillákat.

Egyszer már divat volt a fekete, barna vagy szürke vízvonal kihúzása, ami idén újra vissza fog térni, sőt az alsó szempillák kiemelése is újra trendi lesz.

Neked mi a véleményed a közelgő sminktrendekről?

Ezt is olvasd el