KeződoldalCelebLányok millióinak szíve tört egy perc alatt össze, mert a híres sportoló...

Lányok millióinak szíve tört egy perc alatt össze, mert a híres sportoló eljegyezte gyönyörű barátnőjét

-

Minden nőt el kell keserítenünk a legújabb hírekkel miszerint Tim Tebow híres amerikaifutball-játékos hivatalosan is foglalt férfi lett, ugyanis néhány nappal ezelőtt eljegyezte barátnőjét a 2017-es Miss Universe győztesét a 23 éves Demi-Leigh Nel-Peters-t.

Az eljegyzésről készült képeket feltöltötték az internetre, ahol egyértelműen süt róluk a boldogság.

Tebow azzal az ürüggyel repült Dél-Afrikából Floridába, hogy édesapját meglepje egy furgonnal. Az eljegyzéssel kapcsolatos információkról semmit sem tudó fiatal lány nagyon meglepődött mikor Tim letérdelt elé azon a helyen, ahol először randiztak és feltette neki azt a bizonyos kérdést.

A híres sportoló az utóbbi években nagylelkű jótékonysági eseményeket szervezett, sőt még egy alapítványt is létrehozott a mentálisan sérült gyermekeknek.

Demi természetesen igennel felelt a fiatalembernek, aki egy 7.25 karátos gyémántgyűrűt húzott az ujjára. Ezt követően egy szénabála mögül előlépett Matthew Mole, aki a „The Wedding Song” című dalát adta elő a párnak. – természetesen ezt is Tebow intézte.

Tim ezt nyilatkozta az eljegyzésről: Nem voltam ideges, inkább nagyon izgatott voltam, mert szerettem volna, hogy minden tökéletes legyen.

Miután megtörtént a lánykérés a család többi tagja is előbújt rejtekhelyéről és gratulált a jegyespárnak, majd elmentek vacsorázni egy helyi étterembe.

Nel-Peters, Demi édesapja azt mondta Tebow apjának: „Sajnálom, hogy nem kaptál új furgont, de gazdagabb leszel egy lánnyal!”

Ezt is olvasd el