KeződoldalVicces12 ok, amiért a gazdagok élete sokkal nehezebb

12 ok, amiért a gazdagok élete sokkal nehezebb

-

A pénz nem boldogít, tartja a mondás. Sokan viszont azt válaszolják rá, hogy lehet, de amennyiben mód van rá, ők szeretnék ezt a saját bőrükön megtapasztalni.
Sokunk élete nem is szól másról, mint a pénz hajhászásáról. Dolgozunk látástól vakulásig, kaparjuk a sorsjegyeket, fogadunk a meccsekre, adjuk le a lottókat és arról ábrándozunk, hogy bárcsak mi nyernénk meg az áhított milliókat…

De belegondoltunk már abba, hogy milyen bonyolult lehet gazdagként élni ezen a világon?
Valószínűleg nem… A cikk elolvasása után azonban neked is nyilvánvalóvá válik, hogy nem is olyan nehezen emészthető világ a gazdagoké és igenis rengeteg stresszel járnak a hétköznapjaik.
Nem hiszed? Figyelj csak.

Amíg te egyszerűen beugrasz kutyatápért vagy cicakajáért a sarki boltba, neki napokon keresztül kell telefonálgatnia azért, hogy a megfelelő beltéri akváriumot szerezhesse be kedvenc házi cápácskájának.

Amíg te fél perc alatt kibogozod az összegabalyodott fülhallgatód, addig neki komoly problémát okoz kiválogatni a Merci kulcsát a többi luxusautóé közül.

Ha már autók…Nekik nem csak azon kell gondolkodniuk, hogy mit vesznek fel, hanem azon is el kell morfondírozniuk, hogy ugyan melyik autójukkal induljanak útnak és hogy az illik-e az éppen viselt táska/öltöny/koktélruhájuk színéhez!

Majd elfelejtettem, autótípustól függ az, hogy mely márkájú órájukat veszik fel. Más megy egy cabrióhoz és más egy limuzinhoz, még jó, hogy neked nem kell ilyen hülyeségek miatt visszafutnod átcserélni a ketyegőt…nem?

Egy vagyont költenek a közlekedésre és mégsem juthatnak ki előbb a dugóból, sőt még a pirosnál is meg kell állniuk, mint neked. Felháborító!

El is felejthetik a hétvégi nagy bevásárlást, mint családi programot, hiszen autóikat csak ekkora csomagtartókkal áldották meg. Idegtépő lehet, hogy nem fér be egy karton akciós tej az autóba!

Az időjárás csakis ellenük dolgozik, mihelyst egy kis kényelemre vágynak, kibabrál velük.

Sokat fáj a fejük az ingázástól…Tudod te,m ilyen nehéz kedden az európai hegyekben síelgetni, utána meg átugrani a tahiti villádba? Időeltolódás, magánrepülőzgetés…nagyon fárasztó.

Nem tudsz normálisan takarítani, hiszen a gyémánt gyűrűid folyton folyvást tönkreteszik a gumikesztyűdet…

A 500 négyzetméteres házadat és hozzá tartozó 2 hektáros területet nem vagy képes egyedül rendben tartani, így el kell tűrnöd, hogy idegen emberek végezzék el helyetted a munkát.

Sokkal többet kell naptejre és szalmakalapra költened a sok karibi és egzotikus nyaralás miatt, mint az átlag embernek.

A bejegyzés végére biztosan te is rájöttél, hogy viccesen szerettük volna bemutatni két különböző réteg mindennapjait. Írásunkkal senkit nem kívánunk megbántani, csak egy kis mosolyt próbáltunk csalni olvasóink arcára! 🙂

Ha tetszett a cikk, ne felejtsd el megosztani ismerőseiddel!

Ezt is olvasd el