KeződoldalÉrdekességekA történelem 17 legmenőbb aláírása, amit irigykedve fogunk végignézni

A történelem 17 legmenőbb aláírása, amit irigykedve fogunk végignézni

-

A történelem során rengeteg híres ember volt a világon, akiknek különleges aláírása volt. Például Walt Disney egyáltalán nem hazudtolta meg magát, pontosan olyan aláírása volt, mint a mesékben. John Hancock-nak Massachusetts egykori kormányzójának pedig olyan, mintha nem is kézzel írták volna, olyan tökéletes betűi voltak. Rajuk kívül vannak még páran, akik művészi aláírással és szignóval rendelkeztek/nek. Az összeállításunkból akadnak még páran, akik mind a mai napig élnek. Ezek az emberek nagyon szerencsések, hogy ilyen kézírásuk van, mert a legtöbben beleértve engem is, olyan az írásom mint egy alsó tagozatos általános iskolásnak.

Barack Obama – jogász és politikus. 2009-től 2017-ig az Egyesült Államok 44. elnöke.

Walter Elias azaz „Walt” Disney – egy rajzfilmrendező, forgatókönyvíró és nem utolsó sorban producer is. Ő alkotta meg Mickey egeret és társait, valamint azt a rengeteg Disney mesét, amit gyerekként láttunk. 1955-ben nyitotta meg a legelső Disneyland kapuit.

Neil Armstrong – amerikai származású űrhajós, aki elsőként tehette a Holdra a lábát.

Wolfgang Amadeus Mozart – egy osztrák származású zongorista és zeneszerző, aki már egészen fiatalon megcsillogtatta tudását, mert már négy évesen elkezdett zongorázni.

Diego Maradona – ikonikus argentin labdarúgó világbajnok és edző. Már 15 évesen profi focistának tartották majd bekerült az argentin labdarúgó-válogatottba.

Kanye West – Kim Kardashian férje és egy huszonégyszeres Grammy-díjas rapper, filmrendező, zenei producer és divattervező.

Pablo Picasso, teljes nevén Pablo Diego José Francisco de Paula Juan Nepomuceno María de los Remedios Cipriano de la Santísima Trinidad Ruiz y Picasso spanyol származású író, képzőművész és a 20. század egyik legismertebb és legkiemelkedőbb festője.

Donald Trump – egy amerikai származású üzletember és politikus. Az Egyesült Államok jelenlegi elnöke, aki előtte nem rendelkezett semmilyen politikai státusszal.

James Douglas Muir Leno – egy amerikai származású televíziós személyiség és humorista, aki a „The Tonight Show”-ban műsorvezető.

Judy Sheindlin vagy ahogy sokan ismerik Judy bírónő – Ő egy 76 éves jogász, akit a világ 1996-ban ismert meg, mikor elkezdték közvetíteni a TV-ben a Judy bírónő című televíziós programot.

Joanne Kathleen Rowling alias J. K. Rowling – egy angol írónő, akinek a Harry Potter könyveket köszönhetjük.

Mel Columcille Gerard Gibson – amerikai színész  producer, na meg persze filmrendező.

Jack Lew – ő volt Amerikai egyköri pénzügyminisztere.

Ifjabb Albrecht Ajtósi Dürer – magyar grafikus, festő, művészetelméleti író. A magyar aranyműves, idősebb Ajtósi Albert fia.

Robin Gunningham vagy ahogy sokan hívják Banksy – egy angol politikai aktivista, festő és graffitiművész.

Kurt Vonnegut – amerikai származású esszéista valamint regényíró.

John Hancock – ez az ember volt egykor Massachusetts kormányzója.

Nektek melyik aláírás tetszett a legjobban?

Ezt is olvasd el