KeződoldalEmberekA két fiatal Lady Gaga Shallow dalát adta elő, de a fiú...

A két fiatal Lady Gaga Shallow dalát adta elő, de a fiú teljesen ledermedt, mikor meghallotta a lány hangját

-

A TV-ben lévő tehetségkutatók, mint például a Britain’s Got Talent, vagy az X-faktor lehetőséget kínál mindazoknak akik meg szeretnék mutatni a világnak mire képesek. Az emberek azért nézik ezeket a műsorokat, mert szeretik mikor egy ismeretlen ember felsétál a színpadra, félve elmondja mi a neve hány éves és honnan jött, majd a csillagokat is leénekli a helyéről. Viszont azt elfelejtjük, hogy a tehetséges emberek közül sem megy el mindenki a tehetségkutató műsorokba. Pontosan ezért döbbenünk le, ha egy-két tehetséges illetővel találkozunk életünk során.

Ez történt egy ír iskolában, ahol a gyerekek a karácsonyi ünnepség alkalmából egy dalt adtak elő.

A két fiatal a „Star is born” vagy ahogy a magyarok ismerik”Csillag születik” című filmből énekelték el Lady Gaga és Bradley Cooper dalát a „Shallow-t”. Ehhez a dalhoz bizony jó hanggal kell rendelkezni, ha valaki el szeretné énekelni.

Szerencsére Jessica Reinl és Christopher Halligan elég dinamikus hangokkal vannak megáldva ennek köszönhetően pedig csodálatosan énekelték el az immár világhírű dalt. A két fiatalt nem gitáron, hanem zongorán kísérték amitől még varázslatosabb hangulat lett úrrá a teremben.

Chris kezdte el először a dalt, ám amikor Jessica becsatlakozott és meghallotta a lány csodálatos hangját szinte nem is akart hinni a fülének. A fiú elkezdett mosolyogni és mindenfelé tekintgetett közben, néha meg is rázta a fejét, mintha életében most hallotta volna először énekelni a lányt. Természetesen ez nem lehetséges, ugyanis egy ilyen produkciót rengetegszer el kell gyakorolni, hogy tökéletes legyen.

Egyesek viszont azt gondolják, hogy csak izgult most, hogy több száz ember előtt kellett előadni ezt a dalt. Akárhogy is legyen, amikor egyszerre énekelnek tökéletes harmóniát teremtenek a levegőben. Az előadásukról készült videót már több millióan tekintették és osztották meg.

Miután megnézitek az előadásukat, ti is egyet fogtok érteni abban, hogy hatalmas tehetséggel vannak megáldva ezek a fiatalok.

Nézzétek meg Christ, hogyan reagált duettpartnere Jessica énekére.

Nektek, hogy tetszett az előadásuk?

Ezt is olvasd el