KeződoldalCeleb10 világsztár, aki példamutató hozzáállásával a legboldogabb napot hozta el rajongói számára

10 világsztár, aki példamutató hozzáállásával a legboldogabb napot hozta el rajongói számára

-

A hírességek világában mindenkinek vannak rajongói, akiknek legnagyobb vágyuk az, hogy kedvenc karaktereikkel találkozhassanak. Noha sokan azt gondolják, hogy a hírességek beképzeltek, most mindenkit meg fogunk lepni, ugyanis a sztárok között is vannak olyanok, akik bizony odafigyelnek rajongóik kéréseire. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány Hollywood-i személyt, akik nagyon meglepték a saját rajongóikat. Ki mondta, hogy a sztárság beképzeltté tesz?

Chris Evans és Chris Pratt

A fiúk fogadtak és a fogadás értelmében, aki veszít annak hős jelmezben meg kell látogatnia egy gyermekkórházat. Annak ellenére, hogy Chris Evans megnyerte a fogadást, úgy döntött beöltözik és Amerika Kapitányként meglátogatja a gyerekeket.

Dwayne „The Rock” Johnson

Dwayne mindenki szívét megdobogtatta, mikor egy beteg gyermeket meghívott a Baywatch forgatására, mert a kisfiú egy kézzel írt levelet küldött neki, ahol elmondta mekkora rajongója.

Ed Sheeran

Ed egy kampányt indított a közösségi oldalakon a cisztás fibrózisban szenvedő Triona Priestley-nek. Az énekes még fel is hívta telefonon a lányt, és elénekelte neki a „Little Bird” című dalát.

Tom Hiddleston és Chris Hemsworth

A két asgard-i meglátogatta a Lady Cliento nevű gyermekkórházat, ahol 80 gyermeknek tartottak jelmezes előadást. Thor még a pörölyét is elvitte, majd az egyik gyerek megkérdezte, hogy megfoghatja-e. Természetesen igent mondott.

Mila Kunis

Scott More veterán katona küldött egy videót Mila Kunis-nak, amiben a férfi megkérte a színésznőt, hogy legyen a kísérője a Marine Corps bálban. Mila olyan rendes volt, hogy elfogadta az ajánlatot.

Ellen DeGeneres

Ellen levelet kapott egy gyermekkórházban dolgozó nőtől, aki évek óta azért küzd, hogy családjával újra találkozhasson. A műsorvezető meghívta a nőt a műsorába, ahol egy 10.000 dolláros csekket adott a nőnek.

Amy Schumer

Amy-t az egyik étteremben egy olyan ember szolgálta ki, aki nagy rajongója, később beszélgetett is a felszolgálóval, aki az iskolai tanulmányaira gyűjt pénzt. Schumer annak ellenére, hogy 49 dollár értékben fogyasztott az étteremben, plusz 500 dollárt adott a felszolgálónak.

Bruno Mars

Zumyah Thorpe súlyos autóbalesetet szenvedett, lábadozása során Bruno Mars dalait hallgatta, ami erőt adott neki ahhoz, hogy hamar felépüljön. Bruno ezt megtudta, majd kiszúrta a lányt ahogy a nézőtéren ül az egyik előadása alatt. Az énekes megállította a zenét, hogy elénekelhesse neki a „Just the way you are-t”

Katy Perry

Tony Marrero túlélt egy merényletet Orlando-ban, de sajnos megsérült, így a kórházban Katy Perry – Rise című dala segített neki, hogy mihamarabb felépüljön. A fiú egy talk show-ban mesélte ezt el, viszont arról nem volt sejtése, hogy Katy a backstage-ben van. Mikor Katy kijött átölelte a fiút és felajánlotta neki, hogy kifizeti az egyetemi tanulmányai első évét.

Robert Downey Jr.

Robert Downey Jr. különleges dologgal lepett meg egy beteg gyermeket. A színész egy bionikus kart adott ajándékba egy kisfiúnak, aki egy betegség következtében elvesztette a karját.

Ezt is olvasd el