KeződoldalKapcsolat8 világsztár apuka, akik egyedül nevelték fel gyermeküket

8 világsztár apuka, akik egyedül nevelték fel gyermeküket

-

Sajnos a mai világban egyre többször hallani olyanról, amikor egy anya egyedül neveli fel a gyermekét, vagy gyermekeit. Az már jóval ritkább eset, amikor az apa teszi meg ugyanezt. Pedig erre is akadnak példák, ahogy azt az alábbiakban is látni fogod.

1. Liam Neeson

10 évvel ezelőtt Liam Neeson felesége, Natasha Richardson síelés közben balesetet szenvedett, aminek következtében pár napra rá elhunyt. Ekkor már két gyermekük volt: a 12 éves Daniel és a 13 éves Michael. Liam a fiainak szentelte az életét és soha többet nem házasodott újra.

2. Pierce Brosnan

Cassandra Harris-nek, Brosnan első feleségének két gyermeke volt, amikor összeházasodtak: a 9 éves Charlotte és a 8 éves Christopher. 3 évvel később született egy közös gyermekük is, Sean. Néhány évre rá azonban Cassandra elhunyt, daganatos betegség következtében. Pierce ezután évekig egyedül nevelte a 3 gyereket, mígnem 1994-ben találkozott Keely Shay Smith újságírónővel, akivel 2001-ben összeházasodtak és mind a mai napig boldog házasságban élnek. Nekik 2 közös fiúk született: Dylan és Paris.

3. Nicolas Cage

Cage-nek 1990-ben született meg a fia, Weston. Habár a színész sosem vette feleségül a fiú anyját, ami miatt szakítottak is. De, hogy a gyermek jó körülmények között nőjön fel, Cage vett egy házat a nőnek Hollywood-ban, cserébe pedig a színésznél maradhatott a fiú. Weston már 28 éves és zenészként, illetve színészként tevékenykedik.

És nem rég született meg neki is a kisfia.

4. George Lucas

Lucas 3 gyermeket fogadott örökbe. Az elsőt, Amandát még az akkori feleségével közösen, de a válásuk után a lány Lucas-nál maradt. Később már egyedül fogadta örökbe Kathy-t és Jett-et is. 2013-ban Lucas ismét megnősült, feleségül vette Melody Hobson-t, akivel nem sokkal később született egy közös kislányuk.

5. Al Pacino

Al Pacino 3 gyerek édesapja, habár ő sem házasodott meg soha. A legidősebb lánya, Julie 1989-ben született, majd 2001-ben Beverly D’Angelo-val ikreik születtel: Olivia és Anton. Néhány évvel később azonban szakítottak, de ugyanannyi időt töltenek a gyerekekkel.

6. Colin Farrell

Colin-nak két gyermeke van, két nőtől. A 16 éves James Kim Bordeneyv modelltől van, akivel nem volt túl jó a kapcsolatuk, de sikerült meggyőznie a nőt, hogy hadd maradhasson nála a fiú. A 10 éves Henry pedig egy lengyel színésznőtől van, akivel szinte ugyanaz volt a szituáció, mint az előzővel.

7. Christiano Ronaldo

Ronaldonak sok gyermeke van. 2010-ben született meg első kisfia, de az anya kiléte ismeretlen. Ekkor bejelentette, hogy egyedül fog gondoskodni a gyermekről. 2017 júniusában egy béranya, Eva és Mateo nevű ikreket szült Ronaldonak, 2017 novemberében pedig Georgina Rodríguez megszülte Ronaldo 4. gyerekét, Alana Martina-t.

8. Norman Reedus

A ‘The Walking Dead’ sztárja sok éve egyedül neveli Mingus nevű, 20 éves fiát. Az anya kilétét szintén homály fedi, de úgy tudni, a fiú döntött úgy, hogy az apjával marad. Norman-nak és Diane Kruger-nek 2018-ban született egy közös kislánya.

Ezt is olvasd el