KeződoldalÉrdekességek12 ordító filmes baki, amit tuti te sem vettél eddig észre!

12 ordító filmes baki, amit tuti te sem vettél eddig észre!

-

A filmekkel legtöbben csak annyit foglalkozunk, hogy mielőtt beülünk egy új mozira megnézzük a trailer-ét és szereplőgárdát, majd a vetítés vége után levonjuk magunkban a következtetést, hogy tetszett-e vagy sem az alkotás, vagy hogy továbbajánljuk-e ismerőseinknek a filmet, vagy sem.

A döntő többség nem nézi meg kétszer-háromszor ugyanazt, nem szentelünk időt a film készítéséről, fontosabb technikai megoldásairól és újításairól szóló werkfilmeknek és valljuk be, kevesen tudják, hogy ki a zeneszerzője vagy maszkmestere az egyes hollywood-i moziknak.
De, mint ahogy a rockegyütteseknek, így a mozifilmeknek is vannak megszállott rajongói, akik mindenre odafigyelnek, minden információmorzsát begyűjtenek és persze, minden hibát észre is vesznek.

Az alábbi cikkben olyan filmes bakikat mutatunk nektek, amik szinte kiszúrják az ember szemét, mégis rengetegen elsiklottunk felette!

1. A Tolvajtempóban nem csak az autók ‘cserélgetik a lelőhelyeiket’, hanem a csavarkulcsok is ‘szökésben’ vannak. Egyik vágásról a másikra hirtelen megváltoztatják a helyzetüket, annak ellenére, hogy hozzájuk sem ért senki…

2. A szabadság útjai: a főhős nyakkendője jelenetről-jelenetre átalakul.

3. A holnap határa: Bill Cage alezredes zakójának gombjai is biztosan önálló életre keltek, hiszen egyik pillanatról a másikra képesek begombolódni.

4. Wanted: A Fox-ot játszó Angelina Jolie göndör haja az egyik pillanatról a másikra lófarokba kötődik össze.

5. Harcosok klubja: Lenne egy biztonsági kamerákat figyelő biztonsági kamera is? Ja…nem! Csak hiba csúszott a gépezetbe…

6. Rómeó és Júlia: az öngomboló zakó után itt az öngomboló ing is. Csak pár kockányi a két kép közt az eltérés, szóval gyorsan ment.

7. Batman visszatér: A szuperhős fekete sminkje köddé válik két jelenet közt.

8. Hazugságok hálója: most akkor új az a bögre, vagy mégsem?

9. Életrevalók: A cseppet sem szerény Dris szemmel láthatóan zöld színű cukrot vesz ki a zacskóból, de a következő jelenetben már sárga színűt helyez ápoltja, Philippe szájába.

10. Drive – Gázt!: Ryan Gosling barna felvarró címkéje vándorol az inge egyik oldaláról a másikra.

11. Trónok harca: Brienne ápolatlan, saras lova hirtelen megtisztul.

12. A nagy Gatsby: A főhős bőrig ázik az esőben, a következő jelenetben azonban már csontszárazan mutatkozik.

Neked feltűntek már korábban ezek a hibák? Netalántán tudsz még másikakról is?
Ne felejtsd el megírni nekünk kommentben!

Ezt is olvasd el