KeződoldalCeleb10 régi fénykép kedvenc sztárjainkról, amit eddig nagyon kevesen láttak.

10 régi fénykép kedvenc sztárjainkról, amit eddig nagyon kevesen láttak.

-

Az internetnek hála rengeteg képet és videót megtalálunk kedvenc hírességeinkről. Viszont szinte csak azokat a fotókat látjuk róluk, amiket a média lehoz. Bizonyára van a sztárok életében is olyan fénykép, amit nem akarnak nyilvánosságra hozni. Ilyen például, amiket fiatalabb korukban készítettek róluk. Láttad már valaha Kirsten Dunst és Gwen Stefanit együtt bulizni? Vagy a fiatal Jason Momoát, mikor még nagy valószínűséggel a Baywatch című sorozatban játszott David Hasselhoffal és Pamela Andersonnal. Ha nem, akkor itt a lehetőség, hogy betekintést nyerj a régi életükbe.

Ha elsőre nem sikerült volna kitalálni, akkor segítünk. Ők itt Tara Reid és Jared Leto.

Ő itt Vince Vaughn, aki a Bárbarátok című film forgatás után elment egy kicsit kikapcsolódni.

Elsőre talán úgy tűnhet, mintha egy teljesen átlagos baráti társaság szombat estéje lenne, pedig valójában ikonikus sztárok álltak össze.

Balról jobbra: Tobey Maguire, Kirsten Dunst, Gwen Stefani, Les Borsai és Taj Johnson.

Tudjuk, hogy egy kicsit nehéz, de próbáld feldolgozni, hogy ő itt Jason Momoa, vagyis Aquaman fiatalon.

Tudtátok, hogy Justin Timberlake és Ryan Gosling gyerekkori barátok? Britney már meg sem lep minket a képen, hiszen ekkor alkotott egy párt Justin-nal.

A fiatal Jamie Foxx és Cris Judd együtt buliztak az éjszakában.

Ha balról jobbra haladunk, akkor láthatjuk a fiatal Ryan Reynoldsot, Alissa Milanot, és Johnny Galeckit. Bizony, aki nézi az Agymenőket, tudja, hogy az utolsó srác Dr. Leonard Hofstadter.

Gondolom nem olyan nehéz kitalálni, hogy bal oldalon az ifjú Leonardo DiCaprio áll, mellette pedig színésztársa Vincent Laresca.

Ha jobbról balra haladunk, akkor láthatjuk: Tara Subkoffot, Kirsty Mitchellt és Scarlett Johanssont. Ha buliról volt szó, őket mindig meg lehetett találni.

Igen-igen, ő itt a fiatal Ashton Kutcher, aki akkoriban Brittany Murphy-vel alkotott egy párt.

Te láttad már ezeket a képeket a hírességekről?

Ezt is olvasd el