KeződoldalCelebÍgy néznek ki kedvenc sztárjaink smink nélkül

Így néznek ki kedvenc sztárjaink smink nélkül

-

A Kardashian testvérek a televíziós műsoruknak köszönhetően váltak híressé, ahol megtudtuk, hogy a lányok szinte egy lépést sem tesznek smink nélkül, sőt Kim például abban is alszik, mert annyira nincs megelégedve megjelenésével. Pedig semmi szégyellnivalója nincs, ugyanis a kozmetikai termékek nélkül is gyönyörű arca van, pontosan úgy, ahogy a többi testvérének is. Rajtuk kívül még van jó pár híresség, akik sokkal szebbek smink nélkül, és bizony, ha tehetik akkor nem is tesznek magukra. Ilyen például Margot Robbie, Bella Hadid, vagy Emilia Clarke. A mai cikkünkben olyan sztárokat hoztunk el nektek, akiket bemutatunk sminkkel és anélkül, hogy lássátok nem minden esetben van efféle termékekre szükség, hogy szépek és vonzók legyenek.

Angelina Jolie

Angelina-t nagyon ritkán lehet látni smink nélkül, ugyanis észrevehetően ragaszkodik a minimális makeup-hoz, például a rúzshoz.

Jennifer Lawrence

Jennifer olyan híresség, akit majdnem mindig sminkben lehet látni. Az utóbbi években nagy népszerűségnek örvendett, ezért eseményről-eseményre járt, ahova sminkeseit is mindig magával vitte.

Keri Russell

Keri egy olyan híresség, aki még akkor is gyönyörű, mikor nincs rajta kozmetikai termék, mivel remek haj és arcberendezéssel rendelkezik. Még akkor is csodásan néz ki, mikor izzadtan és mackóba lép ki a házból.

Bella Hadid

Az ismert modell, Bella Hadid sem szorul rá a sminkre, hiszen természeténél fogva gyönyörű. Ha ki is sminkeli magát, soha nem viszi túlzásba, egy minimális kontúrt húz szemeire, vagy egy szép rúzst tesz fel.

Jennifer Aniston

Jennifer azt mondja a kevesebb néha több, és ez a sminkelésre is vonatkozik. A színésznő egyébként már két évtizede ugyanúgy sminkeli magát. Ragaszkodik a szempillaspirálhoz, az alapozóhoz és a rúzshoz.

Milla Jovovich

Milla a hétköznapokban egyáltalán nem sminkeli magát, csak, ha valamilyen eseményre hivatalos, de akkor is igyekszik minimálisra fogni magát. Általában csak egy rúzst és szempillaspirált tesz fel.

Emilia Clarke

A Trónok harca Daenerys Targaryen-je csodálatos mosollyal és arccal rendelkezik, akinek semmi szüksége a sminkre. Gyakran előfordul azonban, hogy egy eseményre, csak vörös rúzst tesz fel, mert szereti természetességét hangsúlyozni.

Rihanna

Az énekesnő megjelenése 180 fokos fordulatot vett az évek alatt. Amióta egy jól menő szépségbirodalmat alakított ki magának azóta jobban beleásta magát a sminkelés rejtelmeibe.

Meghan Markle

Meghan mindig minden körülmények között gyönyörű, mindegy, hogy van-e rajta smink vagy nincs. Ha valamilyen hivatalos rendezvényen kell megjelennie, akkor általában rúzst, pirosítót és szempillaspirált használ.

Diane Kruger

A hírességnek se stylistja, se sminkese nincsen és nem is szorul rá. Ha csak nem kell egy rendezvényen részt vennie, akkor ő nem igazán tesz fel magára sminket, de ő így érzi jól magát.

Kim Kardashian

Kim pontosan az ellenkezője azoknak a hírességeknek, akiket az előbb megemlítettünk. Annyira bizonytalan saját megjelenésében, hogy képes sminkben aludni, aminek elkészítése egyébként elég hosszadalmas folyamat. Ám volt egy olyan időszak, mikor nem sminkelte magát, ezt persze a fotósok lefényképezték, és a rajongók szerint nincs is szüksége kozmetikai termékekre.

Bella Thorne

A színésznő szinte egy tapodtat sem tesz szemceruza és rúzs nélkül. Rajongói úgy gondolják, hogy egyáltalán nincs szüksége ilyen termékekre, mert megjelenése mindenhogy jó.

Kylie Jenner

Ő szintén egy olyan személy, akit nem lehet smink nélkül elképzelni, ugyanis minden egyes alkalommal abban lehet látni. Amikor néha-néha sikerül lencsevégre kapni kozmetikai termékek nélkül, akkor látható, hogy szinte ég és föld van a megjelenései között.

Beyoncé Knowles

Beyoncé az utóbbi években átesett a ló túloldalára, ugyanis egy kicsit túltolja a rúzsozást, és a szemei kiemelését. A rajongók szerint bizonytalan a megjelenése miatt, ezért csinálja ezt.

Margot Robbie

Margot tudja, mikor kell és mikor nem kell kisminkelnie magát. A rendezvényeken általában csak egy szempillaspirált és rúzst rak fel, a hétköznapokban pedig természetes arccal járja a várost.

Te mit gondolsz róluk?

Ezt is olvasd el