KeződoldalEmberekEz a fiatal, saját életét bemutatva érzékelteti a nők mindennapi küzdelmeit

Ez a fiatal, saját életét bemutatva érzékelteti a nők mindennapi küzdelmeit

-

A Planet Prudence egy nagyon vicces és igaz képeket, valamint illusztrációkat tartalmazó oldal, amit egy 26 éves lány hozott létre. A neve: Prudence. Bizonyára láttad már műveit az interneten, ugyanis hatalmas népszerűségnek örvendenek rajzai. Munkássága java része az ő életét ábrázolja. Prudence évekkel ezelőtt súlyos depresszióval küzdött, amiből nagy nehezen kimászott és akkor döntötte el, hogy rajzolni fog. A lány nagyon reméli, hogy a rajzolással komolyabban is foglalkozhat, illetve, hogy pénzt is kereshet vele.
Mai cikkünkben összegyűjtöttük néhány munkáját, amit, ha megnézel, valószínű találsz párhuzamot az ő élete és a sajátod között.

Minden lány ismeri azokat a reklámokat, amiben a sportolásra és jógázásra biztatják őket menstruációs görcsök esetén. Nos, ezeken a napokon szerintem a kutya sem akar kimozdulni, vagy bármilyen fölösleges mozdulatot tenni, csak ülni a kanapén és csokit majszolni sorozatnézés közben.

Bizony előfordul, hogy senki más nem tud vigaszt nyújtani a szürke hétköznapokon, mint a házi kedvenced. Sőt gyakran elő is fordul, hogy az ő társaságában érzed legjobban magad, ilyenkor persze felmerül a kérdés, hogy akkor nem is kedveled embertársaidat?!

Mindenki tudja milyen érzés, mikor órákat töltesz a tükör előtt és így fésülöd, úgy formázod a hajad, majd kiteszed a lábad az ajtón nagy boldogan mész az utcán és harminc perc múlva azon kapod magad, hogy a hajadba fektetett energia kész időpocsékolás volt.

Többször is hallottad már, hogy az osztálytársaid és munkatársaid frissen, fitten, kipihenten ébrednek reggel, de fogalmad sincs, hogy csinálják, mert te mindig olyan fáradt vagy, mintha átment volna rajtad egy úthenger.

Bizony a mai világban előfordul, hogy a férfiak egy kicsit átmennek nőbe, ugyanis órákat tudnak azzal tölteni, hogy hosszúra meghagyott hajukat szuper kontyba vághassák. Ehhez természetesen nem szégyellnek youtube „hair tutorial” videókat nézni.

Te is érezted már úgy magad, hogy csak sminkkel az arcodon vagy szép és, ha este le kell mosni, úgy nézel ki, mint egy idős asszony? Hidd el nem te vagy az egyetlen, biztosan több ezer nő érzi így magát nap végén.

A mostani csajos esték már azzal telnek, hogy a barátnőddel lehuppantok a kanapéra, nasikat falatoztok és mindenféle szépészeti arcpakolásokat kentek magatokra, miközben a kedvenc sorozatotokat nézitek a laptopon.

Kezdetben minden smink úgy indul, hogy csak egy leheletnyi kontúrt akarsz magadra dobni, de sosem sikerül elsőre, ezért vastagabb és vastagabb lesz, majd a végén olyanra csinálod, mintha épp rendezvényre lennél hivatalos.

Amikor már több költözésen is túl vagy, egy idő után már nem vagy hajlandó magad emelni a nehéz bútorokat és dobozokat, ezért költöztetőket vagy épp férfi barátaid segítségét kéred, hogy cuccoljanak át téged A-ból B pontba.

Akármennyi csináld magad lófarkas videót nézel végig a youtube-on, sosem úgy sikerül, ahogy azt a felvételen látod. Ilyenkor persze szitkozódsz, hogy neked nincs olyan képességed, amivel gyönyörű és varázslatos hajakat tudsz csinálni.

Amikor már sokadjára törték össze a szíved, de utoljára megpróbálod összeszedni a darabjait, és új esélyt adsz a társkereső oldalak által szervezett randiknak, hátha végre megtalál a nagy Ő.

Valamilyen oknál fogva 16 és 18 évesen sokkal jobban bírtad a bulit, meg sem kottyant, hogy éjfélig, vagy akár hajnalokig táncolj. Ám az idő előrehaladtával elveszítetted ezt a képességed, és már 10 óra után olyan vagy, mintha egy hétig nem aludtál volna.

Sokan elképzelik milyen menő lenne, ha reggel, ébredés után egyből olyan meseszép hajuk lenne, mint a filmekben lévő színésznőknek. Ám ez csak ábránd, mert akárhogy is próbálkozol, mindig tiszta kócosan látod magad a tükörben.

Egyetlen olyan nap van, amikor a nők nem marják egymást:

Az ünnepek alatt felszaladt rád pár kiló, és Szilveszter előtt eldöntöd, hogy az újévi fogadalmad az edzés és az alakformálás lesz. Ebből persze nem valósítasz meg semmit, inkább a belső békére koncentrálva próbálsz javítani az életeden.

Ezt is olvasd el