KeződoldalKapcsolat11 illusztráció, ami ironikusan mutatja be az exekkel való kapcsolatot

11 illusztráció, ami ironikusan mutatja be az exekkel való kapcsolatot

-

Bizonyára te is átélted már milyen egy szakítás, főleg, ha haraggal váltatok el egymástól a barátoddal/barátnőddel. Ezt követően pedig rengeteg kínos élményben lehet részed, ha mondjuk egy városrészben laktok, ugyanis bárhol, bármikor össze tudsz vele futni, amit igazából a hátad közepére sem kívánsz. Előfordulhat, hogy épp akkor találkozol vele és újdonsült párjával, mikor nem vagy a legjobb formádban. De persze ezen kívül sok más kínos pillanatot is átélhetsz. A mai cikkünkben olyan illusztrációkat hoztunk el, melyeket nagy valószínűséggel mindenki átélt már legalább egyszer élete során.

Ez minden kapcsolatnál így van, de nemcsak a férfiak esetében, hanem a nőkében is. Amikor megismerkedtek még ártatlanok, visszahúzódók vagytok, majd hirtelen menőnek érzitek mikor egy párt alkottok, szakítás után pedig olyanok lesztek, mint az öregasszonyok/öregemberek.

Tuti biztos, hogy mindig akkor futsz össze a volt pasiddal/csajoddal, mikor nem nézel ki épp tip-top állapotban. Bezzeg az exed új párja kifogástalanul néz ki, ami alapjáraton csak ront a te helyzeteden.

Mindig ez szokott történni! A nőkben és a férfiakban is van egyfajta bizonyítási vágy, hogy megmutassák az exüknek, mit hagynak ki. Ilyenkor hajlamosak egy kicsit túltolni a dolgokat, például az öltözködést.

Vajon miért van az, hogy heteket, hónapokat, de akár éveket is vársz az exedre, ám ő nem akar megjelenni. Majd amikor már túltetted magad rajta és megtaláltad életed párját, aki mellett le szeretnéd élni az életed, hirtelen megjelenik azzal, hogy kezdjétek újra a kapcsolatot. Milyen vastag bőr lehet az efféle emberek arcán?!

Ilyen esetekben mindig elgondolkodsz, hogy mi lehet annak az oka, hogy a pasid melletted úgy nézett ki, mint egy öregember, viszont a szakítás után kinyílik, mint egy rózsa. Vajon a te hatásodra történt minden és te vagy az okozója az egésznek, vagy csak egyszerűen nem merte megmondani, hogy nem boldog a kapcsolatotokban és így jött ki rajta?

Ez talán a legidegesítőbb, te kiteszed szíved lelked érte, mindent megteszel neki, erre szülinapkor, Valentin-napkor, évfordulókor olcsó és ronda ajándékokat kapsz, viszont mikor az új nőjének vásárol ajándékot, akkor képes a csillagos egeket is lehozni. Hát hol itt az igazság?

Újabb példája az igazságtalanságnak. Amikor öt éven át kitartasz mellette jóban és rosszban, elviseled minden rigolyáját akkor arra számítasz, hogy legalább megkéri a kezed vagy valami, ehelyett nem történik semmi, viszont az új barátnőjével 5 év alatt családot alapít. Ilyenkor felmerül a kérdés, hogy ő vajon mitől jobb, mint te?!

Bizonyára te is jártál már ebben a cipőben, mikor a kapcsolatotok alatt észre sem vetted, mennyire gonosz emberrel élsz együtt, majd szakítás után szépen kitisztult a kép és rájöttél, hogy az exed egyenesen a pokolból jött, hogy megkeserítse az életed.

Erről valahogy nem lehet leszoktatni a férfiakat, mindig szanaszét hagyják a koszos holmijaikat a lakásban, amit természetesen neked kell összeszedni, különben ott fognak elrohadni a kanapé alatt, mellett, mögött. Általában ilyenkor az jut az eszedbe, hogy fel kellene gyújtani a ruháit és kevesebb gond lenne.

Ismerős igaz? Az exed az, aki fogja magát véget vet a kapcsolatotoknak, elhord mindennek, majd egy évvel később rájön az öt perc és megkeres abban a reményben, hogy talán újra összejöttök, hogy majd két hét múlva megint ki tudjon dobni.

Ezt szinte minden embernek ismerős lehet, akivel szakított a barátja/barátnője. Amikor megtudod, hogy új kapcsolatban van, egyből elkezdesz nyomozni, hogy kiderítsd ki lehet az „utódod” és mikor rájössz, hogy te szebb/helyesebb vagy nála, azonnal elszáll minden aggodalmad.

Ismerős helyzetek voltak?

Ezt is olvasd el