KeződoldalÉrdekességekMeghan Markle 5 exe, akik Harry herceg előtt voltak porondon!

Meghan Markle 5 exe, akik Harry herceg előtt voltak porondon!

-

Május 19-én az év egyik legnagyobb eseménye – a brit királyi herceg Harry és az amerikai színésznő, Meghan Markle összeházasodott. Az egész világ róluk beszélt, a szerelmesek egész évben a világi média figyelmének középpontjában álltak, akik fáradhatatlanul megvitatták a herceg választottját.

Meghan, Harryvel való találkozása előtt már házas volt, és általában viharos életvitelhez vezetett. A lány számláján több nagyszerű férfi is szerepel, amiből a rosszindulatú emberek csámcsognak.

De most Meghan már a herceg hivatalos házastársa, és mindenkinek el kell felejtenie ezeket a régi történeteket…

Trevor Engels amerikai filmproducer.

A Meghan-nal való kapcsolatuk 2004-ben kezdődött, 7 év után a pár összeházasodott, de három évvel később bejelentették, hogy válnak.

Rory McIlroy profi golfozó.

Rory és Megan azonnal beszélgetni kezdtek a Trevor-tól való válása után. A kapcsolat azonban nem vezetett semmi komolyabbhoz.

Markus Anderson.

Hosszú idő elteltével pletykák kaptak szárnyra a médiában, hogy Meghan kapcsolatban áll Marcus Andersonnal. Gyakran találkoztak, ám ezek a pletykák nem voltak egyértelműek, a pár azt állította, hogy csak jó barátok.

És az utolsó barátja – a kanadai szakács, Cory Vitiello.

Corey-vel, szerették egymást, de kapcsolatuk, mint a korábbi kapcsolatai, nem vezettek semmi komolyabbhoz. Ám olyan pletykák keringtek, miszerint Meghan még mindig titokban találkozgat egykori barátjával.

Ezt is olvasd el