KeződoldalEmberek16 jó fej apuka, aki imádja megtréfálni gyerekét.

16 jó fej apuka, aki imádja megtréfálni gyerekét.

-

Szerintem az apák természetüknél fogva úgy vannak kódolva, hogy mindenből viccet csináljanak, és mindenkit megvicceljenek. Valószínűleg ez abból adódik, mert nem akarják, hogy a családban ellaposodjanak az érzelmek, és mindenki csak úgy tengjen-lengjen a lakásban az elektronikai eszközével úgy, hogy egy szót sem szól a másikhoz. A kifundált poénjaikon nem kizárt, hogy ők nevetnek a legjobbat, de úgy gondolom, hogy ezzel minden ember így van. Az apák azok, akik egy kis vidámságot csempésznek a szürke hétköznapokba, hogy sokkal elviselhetőbbek legyenek. A mai cikkünkben is összegyűjtöttünk jó pár édesapát, akik bizony megnyerhetnék az év mókaestere díjat.

„Apukám Tokióba ment egy üzleti konferenciára. Mivel érdekelt a szálloda, ahol megszállt, ezért kértem, hogy készítsen róla egy képet. Erre ezt küldte.”

„Az apámnak különleges érzéke van ahhoz, hogy engem zavarba hozzon. Ezt leginkább az öltözékével teszi.”

„Nem tudom, hogy most aggódjak vagy se, mert apám ezt a képet küldte el nekem a Facebookon. Úgy látom unatkozik, de mi van, ha elment az esze?”

„A családommal renováltuk a házat, ám egyik pillanatról a másikra az apánk eltűnt. Felforgattuk érte az egész házat, erre a plafonon lévő lyukon nemes egyszerűséggel kidugta a fejét.”

„Apukám nagyon sokat viccelt, mikor én fiatalabb voltam. A humorérzéke azt hiszem nem változott semmit az idő múlásával.”

(Az öregembert csapdába zárta a felhevült autóba a bosszúszomjas, szívtelen lánya. Segítség!)

„Apukám nem szórja a pénzt, és egészen múlt hétig egy régi Nokia 3310-es telefonja volt. Szerencsére sikerült meggyőznöm, hogy cserélje le, erre ezt a tokot veszi rá. Szerintem már direkt csinálja.”

„Készítettem apukámról egy képet, bizonyítva, hogy igenis tud egyszerre két dologra figyelni. Kíváncsi vagyok, anyukám mit fog szólni.”

„Az édesapám ezzel a módszerrel teszteli a leendő fiúimat, hogy méltóak-e hozzám. Egyelőre jól áll a dolog.”

„Apukám szeret viccelődni, viszont mi nem nevettünk annyira, mikor dobott egy hasast a medencében és mindenkit csurom víz lett.”

„Úgy látszik apám egyáltalán nem bánta, hogy be kell mennie karácsonykor is dolgozni. Ezzel a szettel minden munkatársát feldobta.”

„Apámról tudni kell, hogy egy igazi mókamester és amikor átjött hozzám, hogy megetesse a kutyám, ezt a kis csínyt eszelte ki ellenem.”

(Jó szórakozást kívánok a takarításhoz. Szeretlek, apa.)

„Apa átment hozzám, hogy megetesse a macskám, erre elküldi nekem azt a képet Facebookon, ahogy nézik a TV-t.”

„Apukám azzal az üzenettel küldte el nekem a képet, hogy nagyon csúnya és fura pattanások jöttek ki az arcán. Örömmel láttam, hogy csak eper vég darabokat helyezett fel a bőrére.” 

„Apukámnak van a legjobb fantáziája. Ezt a dobozt küldte be nekem a kollégiumba.”

(Főiskolai hallgatóként/sportolóként nem élhetsz kizárólag mexikói ételeken és pizzán, szóval itt van egy kis pénz (Na ez gluténmentes)

„Apám úgy gondolta megvicceli egy kicsit anyukámat, ezért egy életnagyságú Mr. Bean figurát tett a zuhanyfüggöny mögé. Édesanyám nagyon megijedt, mikor meglátta.”

„Apám ezt a kedves kis ajándékot adta nekem diplomaajándék gyanánt.”

(4 dollár Dalton Ross részére, mert végre sikerült neki valami)

Neked is ilyen jó fej apukád van?

Ezt is olvasd el