KeződoldalEmberekTe a hónap hányadik napján születtél? Megmutatja, mi a sorsod.

Te a hónap hányadik napján születtél? Megmutatja, mi a sorsod.

-

Mint azt már korábban említettük a zodiákus jegyek nagy hatással lehetnek a viselkedésünkre. Minden jegynek egyéni jellemvonása van, ami felfedezhető az emberek habitusában. De ezen felül a születésünk napja is nagy mértékben elárulhatja, hogy milyen személyiségjegyek dominálnak bennünk. A mai cikkünket azért hoztuk létre, hogy mindenki meg tudja nézni a születési dátumának napja alapján, hogy milyen ember is valójában.

1. A vezetők

Az elsején született emberek kreatívak és függetlenek, akik nagyon ragaszkodnak saját nézeteikhez és döntéseikhez. Negatív jellemvonásuk, hogy véleményüket ráerőltetik másokra, emiatt önző természetűek. Vezetőként viselkednek, mondhatni igazi újítók. Határozott személyiséggel rendelkeznek, ám a kapcsolataikban ez nem mutatkozik meg. Nehezen mutatják ki az érzelmeiket még azoknak az embereknek is, akik a legközelebb állnak hozzájuk.

2. Az érzékenyek

Ezek az emberek elég magas pozícióban vannak életük során. Nagyon jó társak egy kapcsolaton belül, mert romantikus alkatok, ezért szuper velük a családalapítás. Rossz tulajdonságaik közé tartozik, hogy nagyon félénkek, ami meggátolja őket a rájuk váró feladatok elvégzésében. Mivel nagyon érzékenyek, ezért hajlamosak depresszióba esni.

3. Az örök optimisták

Akik ezen a napon születtek ők a világ legoptimistább emberei, akik élvezik az élet minden egyes percét. Ezek az emberek jó humorérzékkel vannak megáldva, sőt remek megérzéseik vannak, ezért bátran lehet hallgatni a véleményükre. Viszont, amikor eluralkodik rajtuk a bánat, akkor a bolhából is elefántot csinálnak. Ha valakivel megszakad a kapcsolatuk azt iszonyú nehezen emésztik meg.

4. A mindig felelősségteljes jellem

Akik negyedikén látták meg a napvilágot, azok igazi munkamániások, akik addig dolgoznak, ameddig erejük bírja. Ezzel remek hírnevet szereznek az üzleti világban. Ha kudarc éri őket, nem keserednek el, mert tapasztalatként fogják fel, ezen felül rendszeresen segítenek bajba jutott társaikon. Amennyiben akadályba ütköznek akkor sem adják fel, más megoldást keresnek a problémára. Igazi célorientált emberek.

5. A szabadság szeretők

Ezek az emberek imádják a szabadságot és a kalandokat, emiatt lelkesen vágnak bele újabb utazásokba. Nem áll tőlük távol a misztikus világ, igazi kíváncsiskodó jellemek. Nagyon jól tudnak titkot tartani, mondhatni a sírba viszik azokat. Megközelíthetetlennek és furcsának gondolják őket. Rossz tulajdonságaik egyike, hogy türelmetlenek, ezért elhamarkodott döntéseket hoznak. Néha a csipkelődő vicceikkel megsértenek másokat.

6. Hűséges társak

Nagyon nagylelkű emberek, akikben hatalmas a felelősségérzet. Igazi barátok, akikre mindig lehet számítani és minden titkot megőriznek. Imádnak otthon lennie a családdal, aminek minden pillanatát maximálisan kiélvezik. Számukra ezt jelenti az igazi boldogságot. Természetesen nekik is van negatív tulajdonságuk mégpedig, hogy féltékeny természetűek, makacsul ragaszkodnak az igazukhoz és tolakodók is.

7. A bölcsek

Nagy bennük a tudásvágy, ezért szeretnek órákon át könyvet olvasni. A hetedikén születettek közül sokan tanárként vagy tudósként dolgoznak. Igazi maximalisták, mindenből a legjobbat akarják kihozni. Nagy igényeik vannak, de nemcsak a körülöttük lévőkkel, hanem saját magukkal szemben is. Ők azok, akik inkább az eszükre mintsem a szívükre hallgatnak, ezen felül pedig rossz tulajdonságuk az, hogy rendszeresen vitába bonyolódnak és makacsok.

8. Hatalommániások

Ezek az emberek szeretnek előkelő helyen lenni, mind a politikában, mint pedig az üzleti világban. Egy párkapcsolatban ők a dominánsabbak. Imádnak a rivaldafényben lenni és ha dicsérik őket. Mivel vezető beosztásban dolgoznak leginkább nem meglepő, hogy jól keresnek. A személyes érdekeket előbbre tartják, ezért hiányzik belőlük az empátia.

9. A szentimentális

Nagylelkű emberek, akik szó nélkül elviselik, ha sértegetik őket. Igazi álmodozók, akikbe nagyon sok empátia szorult. Fontosak nekik a barátai, akikért mindent megtennének. Viszont jellemző rájuk a szétszórtság és ha olyan helyzetbe kerülnek, amiből nem látják a kiutat akkor összezavarodnak. Többet költenek, mint amennyit megengedhetnek maguknak, mert nem jártasak a pénzügyek világában.

10. Az ellentmondásosak

A tizedikén születettek sosem alkalmaznak fortélyokat vagy trükköket, mert ők a becsületes játszmákat részesítik előnyben. Hatalmas szívvel és tiszta lélekkel áldotta meg őket az ég, emiatt nagyon sok barátjuk van, akik számíthatnak rájuk. Mindig van valamilyen terv a tarsolyukban és igyekeznek a céljaikat minél előbb elérni.

11. A gazdag lelkivilággal rendelkezők

A lehető legnagyobb óvatossággal kezelnek dolgokat, akik a döntéseiket is háromszor átgondolják. Ha valaki tanácsot kér tőlük annak igyekszik olyat adni, ami hasznára válhat. Számukra első, hogy a lelki világuk stabil legyen azután jöhetnek az anyagi dolgok. Ezek az emberek a legjobb orvosok és sebészek.

12. Az újítók

Rengeteg energiával vannak ellátva, ezen felül még éles eszűek is, ötleteikkel pedig képesek megváltani az egész világot. Ennek tudatában óriási bennük az akaraterő, amivel bármit elérnek. Annak ellenére, hogy jól mozognak az üzleti világban nagyon fontos számukra a család.

13. A változást igénylők

Okos emberek, akik nagyon gyorsan tanulnak. Ki nem állhatják a monoton életet ezért is szeretik, ha valamilyen változás megy végbe az életükben. A gyors fordulatok ellenére, mindig két lábbal a talajon állnak. Viszont fontos számukra, hogy hosszan tartó és stabil párkapcsolatuk legyen, mert ebben keresik a biztonságot.

14. A romantikusak

Ők a legromantikusabb emberek, akik akkor is szerelemre éheznek, ha párkapcsolatban élnek. Nagyon vonzó kisugárzással rendelkeznek, ezért mindenki csak úgy tapad rájuk. Karrier téren nem annyira sikeresek, mint szeretnék. Ha valaki szabályokat próbál állítani velük szemben azzal megszakítják a kapcsolatot. Negatív tulajdonságuk, hogy hirtelen gurulnak dühbe, ilyenkor tücsköt-békát összehordanak.

 

15. Az álmodozók

Nagyon vonzó teremtések, akiknek kiválóak a kreatív képességeik. Célorientáltak, ha karrierjükről van szó. Érzékeny lelkük van, ezért a negatív véleményeket rosszul kezelik. Ha nehézségeik támadnak a türelem hiánya miatt nem találják a megoldást. A problémákat általában a szívükre veszik.

16. Az elemzők

Egy igazi gondolkodó személyiség, aki ez mellett felelősségteljes, intelligens, nagylelkű és független is. Nagyon jól tudnak csapatban dolgozni. Ám ahogy múlnak felettük az évek egyre introvertáltabbá válnak. Ki nem állhatja a felületes dolgokat és ha valamit eltervez azt véghez is viszi. A családja nagy nyomást tud rá gyakorolni.

17. A filozófus

Ezek az emberek külsőleg megközelíthetetlennek és keménynek tűnnek, pedig belül olyanok, mint a vajas kenyér. Állandóan az élet értelmét és igazságai kutatják. Jó megérző készségeik vannak, ezért tudnak jó döntéseket hozni, viszont kudarcnak fogják fel, ha valami nem sikerül. Eme emberek tisztában vannak azzal, hogy mit akarnak az életükben elérni. Általában előbb gondolkodnak, aztán cselekszenek, ezért jó alkalmazottak.

18. Az arisztokraták

Feltűnő személyiség, aki mindig kitűnik a tömegből tehetségével és modorával. Viszont nagyon hirtelen emberek, akik megvédik saját elképzeléseiket, gondolataikat, sőt barátaikat is. Luxus éltre vágynak, ezért figyelnek a társadalmi helyzetükre. A párkapcsolatban igénylik a kölcsönös figyelmet és tiszteletet. A családjukkal pedig szoros kapcsolatot ápolnak.

19. Két lábbal a talajon állók

Elég konzervatív emberek, akik óckodnak az új ötletektől. Ennek ellenére, nagyon határozottak és tele vannak energiával. Az élet minden területén fontos számukra a stabilitás és ha nem muszáj nem lépnek ki a komfortzónájukból. Néha gonosz dolgokat tesznek másokkal szemben ám ez mindig visszaüt. Állandóan azt bizonygatják, hogy ők jobbak, mint mások. Tudatában vannak azzal, milyen párra vágynak és velük gyengéden is bánnak.

20. A figyelem középpontjában állók

Rendkívül extrovertált emberek, akik imádnak másokkal ismerkedni, emiatt jó és hűséges barátok is. Nagyon ügyesen dolgoznak csapatban. Pozitív tulajdonságaik, hogy megértőek, vendégszeretők és szerencsések. Ennek ellenére gyakran panaszkodnak az életük miatt, mert nem fogják fel, hogy mijük is van.

21. Az életvidámak

Eme emberek pozitív tulajdonságai, hogy életvidámak, önzetlenek és hálásak. Viszont életük minden egyes része a pénz körül forog. Fontos számukra a társadalmi státusz, emiatt gyakran viselkednek gúnyosan és szarkasztikusan. Mivel imádják a testi örömöket ezért hajlamosak párkapcsolatban is félre kacsingatni.

22. A megvalósítók

Akik 22-én születtek rendkívül jó képzelőerővel áldotta meg az élet. A lelki világuk igencsak gazdag az emlékezőtehetségük pedig páratlan. Ők azok, akiknek sosem elég semmiből, mindig többre és többre vágynak. Nagyon jó tanárok, mert a tudásukat maximálisan át tudják másoknak adni. Az életükben mindennek a tervek szerint kell haladnia. Negatív jellemvonásuk, hogy hiányzik belőlük a magabiztosság.

23. A kalandvágyók

Ezeket az embereket hajtja a kalandvágy ezért nem is tudnak megülni a hátsójukon. Rendkívül optimisták, kíváncsik, álmodozók és lelkesek. Mivel ábrándozóak ezért könnyen beleringatják magukat az illúziókba. Az életük sorén sokszor botlanak akadályokba, amiből vannak olyanok, amiket nem tudnak átlépni. Könnyen esnek kísértésbe, ezért a leendő partnernek mindig résen kell lennie.

24. Az óvatosak

Nagyon óvatosak, a döntéseiket is többször átrágják. Miután számba vették az össze létező lehetőséget, csak azután hozzák meg a végső döntést. Szeretik a rendet és a fegyelmet maguk körül. Szeretnek jókat enni, ezzel le lehet venni őket a lábukról. A hosszú távú kapcsolatokat preferálják, mert ebben találják meg a számukra megfelelő biztonságot.

25. A parafenoménok

A huszonötödikén született embereknek fontos a belső béke és a harmónia. Mivel elég nagy intelligenciával és logikai képességekkel rendelkeznek ezért gyakran parafenoménnek szokták őket emlegetni. Szeretik kiélvezni az élet minden egyes percét a párjukkal, barátaikkal és rengeteg kalanddal. Előnyük, hogy leperegnek róluk a problémák. Nem ugranak fejest a dolgokban, viszont párválasztáskor a szívük győzedelmeskedik.

26. Akik szeretik érezni, hogy fontosak.

Ezek az emberek nagyon hűségesek mind a családjuk, mind a barátaik felé. A család számukra az első és szeretik érezni, hogy szükség van rájuk. Az erős akarat, a sok energia, a nyitottság és a kedvesség jellemzi őket. Viszont hiúak is tudnak lenni, szeretik azt érezni, hogy az ő kezükben van a hatalom. Az ilyen embereknek mindig patyolat tiszta a háza.

27. A szépségeket élvező személyek

Annak ellenére, hogy maximalisták, képesek meglátni az életben a szépet és a jót. Nekik van a leggazdagabb lelki világuk, amit nagy becsben tartanak. Nehezen bocsátanak meg annak, aki megbántja őket. Célorientáltak, akik megvalósítják elképzeléseiket. Nyugodt légkört szeretnének maguk köré, ahol élvezhetik a harmóniát. A párkapcsolatban nagyon ragaszkodó típusok. Mivel két lábbal a talajon állnak nem esnek kétségbe, ha valami probléma adódik az életükben.

28. A törvénytisztelő

Nagy felelősségérzet jellemző rájuk, akik az igazságot és tiszteletet részesítik előnyben. Szeretik a rendet maguk körül, viszont nagyon nehezen ismerik be, ha ők maguk hibáztak egy adott dologban. Szeretnek otthon lenni, ahol béke és kényelem van. A párjukból mindig többet és többet akarnak kihozni.

29. Olyanok, mint az időjárás

Ők azok, akiket nagyon nehéz kiismerni, mert egy igazi hullámvasút velük az élet. Egyik nap még kicsattannak a boldogságtól, a másik nap meg már ott kötnek bele a másikba, ahol tudnak. Nem panaszkodnak az anyagiak miatt, mert a szerencse kíséri útjukat. Komolyan kell azért tenniük, hogy lelki világuk mindig rendben legyen. Mivel kedvük állandóan változik, ezért nehéz megtartaniuk egy párt. Ha valaki meg akarja őket szerezni kellő türelemmel és megértéssel kell rendelkeznie.

30. A szorgalmas

Egy igazi extrovertált személyiségek, akik szerint a legfontosabb dolog az életben az örömök elérése. Univerzális emberek, akik több dologra is tudnak egyszerre figyelni. Jó koncentrációs képességgel és emlékező tehetséggel vannak megáldva, emiatt karrierjükben sikeresek. Mindenből képesek viccet csinálni, még saját magukból is. A párkapcsolatban olyan társra vágynak, aki hű, életvidám és tele van energiával.

31. A bátor

Hihetetlen bátorságról tesznek tanúbizonyságot, amit sokan csodálnak. Ha valamit egyszer elkezdenek, addig csinálják, amíg be nem fejezik. Precízen dolgoznak, ezt pedig másoktól is elvárják. Szeretnek kiszakadni a szürke emberek táborából, ezért mindig csinálnak valamit, amivel kitűnhetnek közülük. A hosszú távú kapcsolatokat részesítik előnyben.

Ezt is olvasd el