KeződoldalEmberekEz a 20 kép neked is bebizonyítja, miért nem hihetünk az instás...

Ez a 20 kép neked is bebizonyítja, miért nem hihetünk az instás képeknek.

-

A mai világban sajnálatos módon egyre nehezebb különbséget tenni az igazi és a hamis dolgok között legalábbis, ha a közösségi platformokra gondolunk. Nemcsak álhíreket tesznek közzé ezeken a helyeken, hanem ál képeket is, amik cseppet sem a valóságot tükrözik. Manapság már nagyon sokan küzdenek valamilyen komplexusban, ami többnyire a megjelenéshez köthető. A legtöbb nő egyáltalán nincs megelégedve az alakjával, ami pedig a legrosszabb, hogy ezt már a fiatalok is elkezdték, ám nekik nemcsak a testalkatukkal vannak problémáik, hanem az arcberendezésükkel is. Ez egy olyan része az embernek, amit nem igazán lehet változtatni, ha csak nem mész el egy plasztikai műtétre.

Nos, ők viszont találtak egy alternatív megoldást, hogy szebbnek tűnjenek legalábbis Instagramon és Facebookon. Ez pedig nem más, minthogy megszerkesztik a képeiket, hogy vonzóbbnak tűnjenek rajtuk. Természetesen ezt csak addig lehet kivitelezni, míg az emberrel személyesen nem akarnak találkozni, onnantól fogva pedig lehull az álca, ami mindkét fél számára kellemetlen lesz. A mai cikkünkben olyan képeket mutatunk be nektek, amik egyértelműen bizonyítják, hogy nem szabad hinni a közösségi oldalakra feltöltött képeknek.

Ez egy tökéletes példa arra, hogy miért is nem szabad hinni azoknak a képeknek, amiket  Instagramon látunk. Mondhatni ég és föld a különbség a két lány között, pedig ugyanarról a személyről van szó.

Ha valaki ért a Photoshophoz, akkor semmi sem állhat az útjába, hogy vonzó embert csináljon magából.

Szó szerint itt semmi sem ugyanaz. Se az arc, se a test, se a tekintet. Hihetetlen, milyen mesterien űzi a képszerkesztést.

És így kell egy búskomor lányból vidámat csinálni.

Szerintetek is sokkal barátságosabb tekintete van a jobb oldali képen? Nos igen, jól gondoltad az került fel Instagramra.

Ti elhiszitek, hogy a két fotón ugyanaz a lány szerepel? Konkrétan mindent megváltoztatott magán.

Nem tetszik a megjelenésed az egyik képen? Semmi gond, egy kis igazítás itt és ott és kész is van az új, előnyös fotó.

Így kell egy pár perc alatt lefogyni. Mintha 5 kilótól szabadult volna meg. De nem csak ez az egyedüli furcsaság, hanem az is, hogy kivilágosította a bőrét és az arcát is átalakította egy kicsit.

Szó szerint így tagadhatsz le magadról legalább 5-10 évet. Nem kellett semmi más hozzá csak egy jó képszerkesztő program.

Igen, számunkra is vonzóbb a jobb oldalon látható hölgy, de sajnos ez csak szemfényvesztés. Kíváncsi vagyok mit tenne, ha személyesen kellene valakivel találkoznia.

Az még hagyján, hogy a képet kivilágosította, de még a szemét is teljesen megváltoztatta.

Nem tetszik, hogy pufibb az arcod, vagy tökéletlen a bőröd? Semmi gáz a Photoshop mindig a segítségedre siet, főleg ha tudod, hogyan kell kezelni.

Egy igazi baba lett belőle. A fogát, a szemét, de még a száját is megváltoztatta. Hmm mi lesz vele így egy randin?

Tudjuk, hogy sokan nem szeretik a testalkatukat, de ez nem megoldás a problémára. Inkább csak hitegetik saját magukat.

Sokkal keskenyebb arca lett, mint volt. Igen tény, hogy előnyére vált, de meddig?

Még talán ez a legszolidabb mind közül. Itt csak az orrát keskenyítette és a szemét nagyobbíttatta meg.

Ha nem tudnám, hogy ez ugyanaz a lány, azt mondanám, hogy két külön emberről van szó.

Ha el akarod rejteni a pufi arcod, akkor meg kell tanulnod képet szerkeszteni.

Mintha plasztikai műtéten esett volna át.

Megértem, hogy egy kicsit más akart lenni. De azért ez mégiscsak túlzás nem?

Na nektek mi a véleményetek?

Ezt is olvasd el