KeződoldalCelebEmlékeztek még Gáspár Virágra, a Győzike Show-ból? Így néz 14 év elteltével.

Emlékeztek még Gáspár Virágra, a Győzike Show-ból? Így néz 14 év elteltével.

-

Hihetetlen, de idén töltötte be a 17. életévét Gáspár Virág, akit az egész ország csupán három évesként ismert meg.

Nagyon szalad az idő. Mintha csak tegnap lett volna, hogy Gáspár Virág cumijával a szájában rohangál fel-alá salgótarjáni otthonukban. Bizony a családot az RTL Klubon leadott Győzike Showból ismerhettük meg. Igaz, Győzike neve már akkor sem volt ismeretlen, hiszen ő a Romantic nevű együttesben zenélt két másik hölggyel együtt, név szerint Kunovics Katinkával és Völgyi Zsuzsával.

A műsorban bemutatták a család mindennapjait, láthattuk Virágot szépen cseperedni, Evelin tini problémáival is találkozhattunk, amit azóta sikerült leküzdenie. Majd huss eltelt néhány év és a kislány szépen felnőtt nővé érett.

 

Testvérével ellentétben, ő nem igazán keresi a reflektorfényt és azt sem lehet mondani, hogy közösségi oldalán olyan aktív lenne, mint nővére. Bár, amikor jelesebb események vannak, úgymint, születésnap, érettségi, ballagás…stb. akkor előkerülnek a fényképezőgépek és kamerás okostelefonok, amivel megörökítik a pillanatokat. Mivel ezeket a képeket a család többi tagja jobbára feltölti az internetre ebből lehet megállapítani, hogy Virág nagyon sokat változott az elmúlt néhány év alatt.

Ahogy Evelinnek, úgy Virágnak is meggyűlt a baja a kilókkal. Kezdetben ő is nagyon pufók lány volt, ám nővére tanácsára elkezdett egészségesebben táplálkozni és sportolni. Természetesen Evelin mindenben segít neki, elmondja neki mit egyen, összeállít neki étrendeket, sőt előfordult már, hogy együtt mentek edzeni is. Ezek nagyon sokat segítettek abban, hogy a fiatalabbik Gáspár lány elinduljon a fogyás útján. Szilveszter napján már nyoma sem volt azoknak a plusz kilóknak, amik megkeserítették az életét.

Mivel Evelin elvégzett egy táplálkozási tanácsadó kurzust így még többet és hatékonyabban tud segíteni húgának abban, hogy megszabaduljon a feleslegtől és ő is végre teljes értékű életet élhessen. Nyilván senki sem kívánja tőle, hogy tesója nyomdokaiba lépjen és ezen a vonalon kezdjen el mozogni, de azt nagyon szeretnék, ha tele lenne önbizalommal és büszke lenne magára.

Virág egyébként azt tervezi, ha befejezi a középiskolát, akkor divattervezést fog tanulni. Los Angelesbe szeretne költözni, hogy ott kitanulhassa ennek az ágazatnak minden csínját-bínját. Elmondása szerint nagyon szeret öltözködni, érdekli is ez a világ ennek tükrében próbál mindig egyedi lenni. Amikor édesanyjával, Beával elmennek vásárolni általában ő az, aki tanácsot ad anyjának, hogy mit mihez vegyen fel, mi áll jól neki. Anyja már most meg van ijedve, hogy mit fognak csinálni Győzikével, ha Evelin után Virág is kirepül a fészekből.

Elhoztunk még pár képet Virágról, hogy lássátok, hogy repül az idő.

A kis Virág 17 évvel ezelőtt látta meg a napvilágot.

Ma meg már kész nővé érett.

Lassan úgy fog kinézni, mint Evelin. Egyik Instagramos képén szinte megszólalásig hasonlít rá.

Ugye milyen gyorsan megy az idő?

 

 

Ezt is olvasd el