KeződoldalCelebEz a férfi őszintén mutatta meg, hogy milyen egy Instagram-mániás nő párjának...

Ez a férfi őszintén mutatta meg, hogy milyen egy Instagram-mániás nő párjának lenni

-

Akinek nincs Facebook-ja, az nem is létezik. A mai világban annyira népszerűek a közösségi oldalak, hogy van aki már annyira függ tőle, mint más az alkoholtól. Nagyon veszélyes is, mivel a legtöbbször egy olyan képet, világot mutat a felhasználó számára, ami nem létezik. Sokan pedig sopánkodnak, hogy nekik miért nincsen ilyen életük. Ez a social media pedig létrehozott egy olyan „állást”, ami eddig nem létezett. Az influencerek rengeteg terméket kapnak ingyen, rengeteg dolgot reklámoznak pénzért, – persze azt szajkózva -, hogy hiteles, mert mindent használnak ezek közül. Hát persze…Döntse el mindenki mennyire ad ezekre a dolgokra,  egy beállított, tökéletesen megkomponált képre. Nézzük csak milyen is a másik oldalara az éremnek, hogyan is készülnek a beállított képek:

Amikor azt hitte szegény srác, hogy elmentek vacsorázni, erre a párja egész végig a rendelt ételt fényképezte,majd miután kihűlt, megették. Ezek az instafüggők hajlamosak akár fél órát is szenvedni egy tökéletes képért.

 

 

Ugye mennyi ilyen csodálatos lótuszvirágos képet látni? Ott vannak a kis tusfürdők, amiket reklámozni kell. És persze,az aki 1 órán keresztül is akár próbál tökéletes képet készíteni, csakhogy a követők igényeit kielégítsék.

 

 

Sokszor elég bosszantó tud lenni, mikor csak nyugalomban elfogyasztanád a reggelidet, vagy szürcsölnéd a kavédat az újság olvasása közben, de nem! Ehelyett párod beállítja az egészet, hogy egy tökéletes képet tudjon készíteni, tökéletes reggeli címen.

 

 

Nincs is annál bosszantóbb, mint mikor rohannál be dolgozni, de előtte még lőni kell pár képet a barátnődről, nehogy vétlenül a követők képek nélkül maradjanak.

Így volt ez  itt is. Szegény srácon látszik már, mennyire van kedve ehhez az egészhez.

 

 

A legtöbb influencer nagyon sok időt tölt a telefont és a képeket babrálva. Így nem kell csodálkozni azon sem, ha esetleg az egész nyaralás ennek a szellemében telik. Ők az életük majdnem minden mozzanatát megöröktik és meg is osztják. A legtöbb ilyen poszt pedig hemzseg a reklámoktól.

 

Természetesen egy sima ruhavásárlás sem zajlik zökkenőmentesen, mivel itt is kell képeket készíteni, és esetleg reklámozni a helyet.

 

 

Ha nem csekkolsz be, nem is vagy ott. Tehát ha minimum nem készítenek rólad 50 képet edzés előtt,közben, után, nem is ég úgy a zsír. Azért valljuk be, egy jó edzés után senki nem néz ki vonzóan,miközben csöpög rólad le az izzadtság.

 

 

Kint -20°C van,de te azért kislattyogsz egy vékony kis tipegőben,harisnya nélkül, kabát nélkül, minden nélkül egy tökéletes téli képért. Hát nem tudom, döntse el mindenki, kinek éri meg, hogy után napokig lázasan feküdjön az ágyban.

 

 

Amikor spontán koccintanál, de olyan jól sikerül, hogy ez is mehet az instára. Most egy kicsit balra, kicsit jobbra…úgy-úgy! Tökéletes. Én is élvezném, ha ezt már 20 perce csinálnánk…

 

 

Amikor végre jön a hosszú hétvége, és eltervezed, hogy a pároddal kettesben lesztek, kávézgattok,sütiztek, de ő meglátja a potenciált ebben a folyóban. És tessék! Már kaphatod is elő a telefont , hogy készíts vagy 40 képet.

 

Szerintem nincs azzal baj, ha életed bizonyos szegmenseiből osztasz meg. De! Egy idő után már idegesítőek ezek a beállított, mű képek. Mivel ez is egy munka, így érthető, ha bizonyos dolgokat meg kell osztani, csak az a baj, hogy ezek nem valóságosak.

 

Ezt is olvasd el