KeződoldalEmberek10 idegesítő női szokás, amivel minden férfit az őrületbe lehet kergetni.

10 idegesítő női szokás, amivel minden férfit az őrületbe lehet kergetni.

-

Sajnálatos módon majdnem minden második házasság válással ér véget, mert a felek vagy nem tisztelik egymást, vagy nem tudnak kompromisszumot kötni, vagy nem kezelik egymást egyenlőként vagy pedig abszurd elvárásaik vannak a másikkal szemben. Persze ezek csak a legalapvetőbb problémák, amik felmerülhetnek egy házasságban vagy épp párkapcsolatban, de ezen kívül számos más oka is lehet, ami miatt a felek úgy döntenek ideje külön utakon folytatniuk tovább. A mai cikkünkben olyan női szokásokat hoztunk el nektek, amiket az erősebbik nem képviselői csak ideig-óráig tudnak tolerálni, ha viszont betelik náluk a pohár, akkor elkerülhetetlen következményekkel járhatnak a dolgok.

Ráerőltetik az akaratukat másra.

A nők gyakran tervezgetik a jövőt, ám mindezt úgy teszik, hogy sajnos nem beszélik meg a párjukkal. Ezek a helyzetek szülik a konfliktusokat és a frusztrációt, ami egyik félnek sem tesz jót. Ha tényleg együtt akarjátok leélni az életeteket, akkor ahhoz közös döntéseket kell hozni, nem pedig csak elgondolni azokat és egy nap bejelenteni a párotoknak.

Nem mondják ki kerek perec a dolgokat.

A legtöbb nő azt hiszi, hogy a férfiak belelátnak a fejükbe és elegendő rébuszokban vagy csak tőszavakban beszélniük ahhoz, hogy tudják miről van szó. Ha a férfiak persze nem értik sokadik próbálkozásra sem, hogy miről beszélnek, akkor egyből megsértődnek és azzal vagdalóznak, hogy nem figyelnek rájuk. A férfiak nagyon egyszerű emberek, nekik kerek perec ki kell mondani, hogy mi van!

Gyerekesen viselkednek.

A legtöbb nő veszekedés közben úgy viselkedik, mint egy gyerek. Rosszindulatú dolgokat vágnak a másik fejéhez, utána meg megsértődnek és órákon át nem szólnak a párjukhoz. De nemcsak ekkor viselkednek úgy, mint az iskolások, hanem előfordul, hogy nyilvános helyen is előjön belőlük. A férfiakat pedig a legjobban az idegesíti, mikor buta filtereket használnak szelfi készítés közben és kiteszik azt a közösségi oldalakra.

Olyan kérdéseket tesznek fel, amiben csapdák vannak elrejtve.

Olyanokra gondolunk, mint például, „Nem vagyok kövér ebben a ruhában?” vagy „Szerinted nagyon meghíztam?” Ilyenkor mit mondjon egy férfi? Ha igazat mond és azt mondja igen drágám híztál, és egy kicsit kiemeli a súlyfelesleged ez a ruha akkor megsértődnek, viszont ha meg hazudnak és erre a párjuk rájön, akkor megint ők az aljasok. Ezt hívják a 22-es csapdájának.

Rendetlenek.

Statisztikai adatok szerint a férfiak és a nők ugyanannyira rendetlenek és rendszeretők. Egy jó kapcsolathoz szükséges, hogy legalább az egyik fél legyen annyira igényes, hogy mindig rendet akarjon tartani. Mindegy, hogy az a nő vagy a férfi. Nyilván a nőkkel szemben nagyobb az elvárás takarítás szempontjából, ezért a pasik nehezen viselik, ha a nők is elkezdenek rendetlenséget hagyni maguk után.

A többi nőt kritizálják.

A férfiakat egyáltalán ne érdekli, hogy mi a véleményed nő társaidról, mivel ezekkel az információkkal sem magadon, se máson nem tudsz segíteni. A pletykálkodás semmi másra nem jó, csak arra, hogy másokat próbálj vele manipulálni.

Megzavarják az intim szférádat is.

Tény, hogy összeköltözés után nagyon sok minden megváltozik és kb. kívülről-betéve ismered majd a partnered, de vannak határok, amiket nem célszerű átlépni. Ilyen például, a WC-n való tartózkodás. Ez egy olyan hely, ahol nem illik megzavarni a másikat azzal, hogy rárontasz. Ha neked is el kell végezned a dolgod, kopogj be és kérd meg, hogy siessen. Nem mindenki kezeli könnyedén, ha WC-zés közben bemennek hozzá és elkezdenek hozzá beszélni.

Nem mernek azok lenni, akik.

A férfiak szeretik, ha a nőknek természetes a megjelenése, ám a sminkkel pont, hogy az előnyös részeiket kiemelik és a tökéletleneket pedig elrejtik. Ez igazából annak a jele, hogy nincsenek megelégedve megjelenésükkel. Azok a nők, akik nem sminkelik magukat magabiztosabbak és több önbecsüléssel rendelkeznek ezáltal nem szégyellik magukat megmutatni embertársaiknak vagy párjuknak. A természetesség nemcsak a kozmetikumok használatára, hanem az öltözködési stílusra is vonatkozik.

Állandó jelleggel főnökösködnek.

Nagyon sok olyan kapcsolat van, ahol van egy domináns fél, aki meghozza a döntéseket, ám ez nem minden esetben a férfi. Ha a férfi egy idő után azt érzi, hogy neki nincs szava, az komoly problémákhoz vezethet. A parancsolgatást, azt pedig egyenesen gyűlölik, mert úgy érzik nem tisztelik őket, ami férfiúi önbecsülésüknek nem tesz jót.

A buta és védtelen nő szerepét játssza.

A férfiak szeretik sőt imponál is nekik, ha a nők egy bizonyos szintig védtelenek, viszont azt nem kedvelik, ha ezt túlzásba viszik. Fontos, hogy egy hölgynek legyen önbecsülése és méltósága. Ha átesnek a ló túloldalára, akkor a pasik könnyen kiábrándulhatnak belőlük, ami senkink sem jó.

Ezt is olvasd el