KeződoldalEmberekEz a 3 gyermekes anyuka, őszintén mutatta meg a testét szülés után.

Ez a 3 gyermekes anyuka, őszintén mutatta meg a testét szülés után.

-

A világ legnagyobb áldása az, amikor egy nőnek gyermeke születhet. Ilyenkor nemcsak a teste, hanem a lelke is átalakul. Sokkal érzékenyebb lesz, mint a terhesség előtt, például képesek egy egyszerű babareklámon pityeregni és bekönnyezik a szemük, mikor kisgyerekeket látnak játszani a játszótéren. Tudjuk, hogy a várandósság velejárói a magas pulzus, érzékenység bizonyos szagokra, kívánósság, hányinger, fejfájás, hirtelen jött súlygyarapodás… stb. Amikor a baba elkezd növögetni az édesanyja hasában a bőre elkezd kitágulni, a belső szervei más helyre csoportosulnak, hogy megfelelő helyet biztosítsanak.

Miután a kismama megszüli a picit, a testének jó pár hétre és hónapra van szüksége ahhoz, hogy regenerálja magát. A bőre megpróbálja visszanyerni eredeti formáját, ezt valakinél sikerül valakinél nem. Sajnos a kitágult bőr meg tud repedni, ami nem minden esetben tűnik el szülést követően. Vannak, akik azt tanácsolják, hogy a terhesség minden egyes napján olajozzák, vagy testápolózzák a bőrüket, hogy az ilyen problémákat elkerüljék. Persze az eleje nagyon nehéz, hiszen az édesanyának fel kell dolgoznia, hogy a teste már soha többet nem lesz olyan, mint amilyen a várandósság előtt volt. Egyébként többnyire a nőknek szúrja a szemét a testük tökéletlensége, ám a pasikat ez nem igazán érdekli. Egy igazi férfi szemében a szerelme akkor is gyönyörű!

A mai cikkünkben egy olyan édesanyát mutatunk be, aki nem félt megmutatni az egész világnak, hogy hogyan is néz ki a bőre és teste három gyerek után. Ő Sarah Nicole Landry egy angol származású főállású édesanya, aki íróként és szerkesztőként tevékenykedett.

Sarah, három gyönyörű gyermeknek adott életet, és mindegyik terhessége után egyre jobban kitágult a bőre. A harmadik lurkó után már nem úgy nézett ki, mint azelőtt de nem bánta, mert élete így lett teljes. Szerencséjére új külsőjétől egyáltalán nem fordult el a férje, sőt sokkal jobban szereti őt, mint valaha.

A fiatal édesanya képeivel be szeretné bizonyítani a világnak, hogy nem kell a nőknek szégyenkeznie a szülés utáni megjelenése miatt, mert úgy is csodálatosak. Az embernek csak tudni kell olyan ruhákat és kiegészítőket felvenni, amik az előnyeit emelik ki, majd mikor úgy érzi, hogy ez nem elég és eljött az idő a változásra, akkor elmenni edzeni, jógázni, pilatesezni.

Ők itt Sarah csodás gyerekei.

Az édesanya megmutatta, hogy neki legjobban a hasa „sínylette meg legjobban a várandósságokat, mert annyira kitágult, hogy csak nagyon-nagyon nehezen akar visszaállni eredeti állapotára.

Szinte sehol máshol nem látszik rajta, hogy három gyermeknek is életet adott csak a hasán és egy kicsit a combjain is, de mindent megtesz, hogy faragjon egy kicsit rajta.

Sajnálatos módon a bőre nagyon megrepedt, és ezen sajnos már semmi sem segíthet csak a plasztika. Nos, ezt Sarah egyáltalán nem tervezi inkább megpróbál együtt élni ezzel. Az akadályokat könnyedén veszi, hiszen nagy segítségére van férj, aki tetőtől-talpig szereti a gyermekei anyját.

Minden egyes nap jógázik, és hasi edzéseket is végez, hogy ha még a repedezések nem is tűnnek el, de a bőre álljon szépen vissza. Egyébként olyan ruhadarabokat hord, amivel el tudja rejteni ezeket a területeket.

Például, amikor elmennek nyaralni, vagy csak szimplán leugranak a strandra esetleg egy kellemeset napozik otthon, akkor ilyen fürdőruhát vesz fel, amiben egyébként senki nem is sejti, hogy bármi lenne a bőrével.

Egyébként Sarah nagyon ügyesen halad az edzéseivel, mert sikerült neki jó pár kilótól és bőrtől megszabadulnia. Ezt a képet például most március elején tette közzé Instagram oldalán, amin egyértelműen látszik kitartása.

Te mit gondolsz róla?

Ezt is olvasd el