KeződoldalEmberekEz a 22 éves lány, nem tud szolárium nélkül élni. Emiatt azonban...

Ez a 22 éves lány, nem tud szolárium nélkül élni. Emiatt azonban teljesen megváltozott.

-

A mai világban szinte már nincs is olyan ember a földön, aki legalább egyszer ne próbálta volna ki a szoláriumozást. De nemcsak a nők hódolnak ennek a tevékenységnek, hanem a férfiak is. Nem egy pasit láttam már szolárium barna testtel, aki olyan büszkén ment az utcán, hogy azt hitte ő a leghelyesebb és legvonzóbb pasi az egész föld kerekén, pedig valójában nagyon is bugyután festett ilyen megjelenéssel. Igen nagyon szép, ha egy ember bőre aranybarna, de nem kell túlzásba vinni a dolgokat, amúgy is köztudott, hogy a szolárium öregíti a bőrt. Annak ellenére, hogy rengeteg fiatal huszonéves jár szoliba nem egyet láttam már, akinek bizony elkezdett ráncosodni a bőre. Ezt pedig egy visszafordíthatatlan folyamat. A mai cikkünkben egy olyan lányról fogunk mesélni, akinek már mániájává vált a rendszeresen szoláriumba járás.

Ő Hannah Tittenzor, eg  22 éves észak-ír származású lány, akit mindig is zavart sápadt bőrszíne. Mindenki tudja, hogy ez a nemzet nem épp a barnaságáról híres, pontosan emiatt döntött úgy Hannah, hogy változtat.

A lány még tinédzserkorában elkezdte testét barnító krémmel kenni és sprayvel fújni, majd néhány év múlva kezdett el aktívan járni szoláriumba.

Utóbbit azért tette, mert nem volt megelégedve azzal az eredménnyel, amit a barnító termékekkel tudott elérni. Bőre fokozatosan elkezdett világosodni, sőt foltok is megjelentek rajta, ami kicsit sem volt szép látvány számára.

Ahhoz, hogy hosszútávon maradandó eredményt érjen el, Hannah elkezdett szedni egy speciális készítményt.

Ez a szer olyan szintetikus hormonokat tartalmazott, amely elkezdte növelni a szervezetében lévő melanin szintet. Ez hozzájárult ahhoz, hogy a barnulás még intenzívebb legyen és ő megszerezze azt a bőrszínt, amire már régóta áhítozik.

A 22 esztendős lánynak olyan erős volt a barnulás iránti vágya, hogy a párja is biztatta legyen még barnább a bőr színe. Természetesen Hannah nem ellenkezett tovább folytatta a kúrát. Egykori osztálytársai és régen látott barátai szinte már fel sem ismerik őt az utcán.

Heti szinten 3X15 percet tartózkodott szoláriumban. Természetesen a pár abban reménykedik, hogy ez az idő nem elegendő ahhoz, hogy károsítsa Hannah egészségét.

A fiatal 100%-ban úgy gondolja, hogy barna bőre „különleges” fényt kölcsönöz neki, ami egészséges színben tünteti őt fel.

Úgy gondolja, hogy a világon semmi rossz nincs az ő hobbijában, hiszen egyes lányok manikűr nélkül nem tudnak élni, ő pedig barnulás nélkül nem tud. Ilyen egyszerű a képlet.

Na igen tény, hogy minden embernek megvan a hobbija, de nem mindegy, hogy az milyen mértékben károsítja az egészséget. Nektek mi a véleményetek az esetről? Meg lesz ennek a böjtje, ha tovább folytatja?

Ezt is olvasd el