KeződoldalEmberek105 kilót fogyott Emma, hogy meg tudják menteni az életét. Így néz...

105 kilót fogyott Emma, hogy meg tudják menteni az életét. Így néz ki napjainkban.

-

Tisztában vagyunk vele, hogy nem minden embernek van tökéletes teste és nem mindenki 45 kilósan járja az utcákat. Vannak olyanok, akik különböző esetek miatt híznak meg vagy fogynak le. A stressz, a hormonális betegségek, a gének mind-mind tudják befolyásolni a megjelenést. Ha valaki megelégeli, hogy olyan külsővel rendelkezik, ami nem tetszik neki, vagy már az orvosok hívják fel a figyelmét arra, hogy itt az idő változtatni, akkor bizony mindent megtesznek csakhogy olyan külsejük legyen, ami egészségesnek mondható.

A cikkünk főszereplője egy hasonló helyzetbe került.

 

Emma nagyon rossz híreket kapott az orvosától. A doktor azt mondta, hogy túlsúlya miatt már csak néhány éve lehet hátra. Emmát teljesen sokkolta a dolog. Amikor még 16 esztendős volt teljesen normálisan kinéző lány volt, ám egy napon minden a feje tetejére fordult. Első munkahelye jövedelméből sikeresen vásárolt magának egy személygépjárművet, s ekkor érezte csak, hogy mindent, amit akar megteremtheti magának.

 

Ez odáig fajult, hogy nemtörődöm módon kezdett féktelen evésekbe, például háromszor vacsorázott egy nap, ott evett ahol akart, amikor elment lefeküdni még akkor is vitt magával pár darab szendvicset, hátha megéhezne elalvás előtt…stb.

Ezt addig-addig csinálta, míg orvosa be nem jelentette neki, hogyha meg akarja érni a 40. életévét, akkor muszáj lesz legalább 100 kilótól megszabadulnia. Tudniillik Emma már 160 kilót nyomott a mérlegen, és még csak a harmincas éveiben járt.

Emma habozás nélkül vetette alá magát olyan orvosi beavatkozásoknak, mint a gyomorgyűrű berakás. Ennek hála, körülbelül 53 kilót le is tudott dobni magáról. Ám a fennmaradó bőrt is kénytelen volt levágatni, sőt az idomait is felvarratni, mert csak nehezítették őt a mozgásban.

Szerencsésnek mondhatja magát, hogy orvosa időben figyelmeztette, mert így azonnal meg tudta kezdeni a fogyást és meg tudta menteni a saját életét.

Jelenleg a hölgy 60 kilót nyom a mérlegen és elmondása szerint ő a világ legboldogabb embere. Szerencsére betöltötte már a 42. éltévét is.

Íme néhány kép még az átalakulásáról:

A gyomorgyűrű és a megfelelő táplálkozás meghozta a gyümölcsét.

Ma már sokkal magabiztosabban jár az utcákon, mint annak idején.

Ha valakinek elmondja a történetét, hitetlenkedve hallgatja, hogy ő volt valaha 160 kiló.

 

Ezt is olvasd el