KeződoldalCeleb11 világhírű színész, akiknek gyermekeit eddig még nem láttuk

11 világhírű színész, akiknek gyermekeit eddig még nem láttuk

-

Nem esik messze az alma a fájától, tartja a népszerű közmondás. És, hogy ez mennyire igaz, azt az alábbi képek is alátámasztják. 11 világhírű férfi gyermekét mutatjuk be az alábbiakban.

1. Jude Law

A 46 éves színész olyan filmekben játszott, mint: Oscar Wilde szerelmei, Holiday, A.I. – Mesterséges értelem, Alfie, Sherlock Holmes, Marvel kapitány.

22 éves fia, Rafferty Law, aki egy rockbanda énekese, de már tiniként is sikeres modellnek számított.

És a 18 éves lánya, Iris Law. Egy interjúban elmondta, hogy még nem kötelezte el magát semmilyen szakma mellett, de szereti a körülötte lévő rivaldafényt, ezért nem kizárt, hogy a későbbiekben ő is a színészi pályát választja.

2. Pierce Brosnan

Az ír származású színész összesen négyszer bújt James Bond bőrébe. Továbbá kevesebben tudják róla, hogy már 2001 óta a UNICEF egyik írországi nagykövete.

Fia, Dylan 22 éves. A modellkedésen túl még főiskolai tanulmányait végzi, de emellett ő a Raspberry Blonde együttes énekese és gitárosa.

3. Gary Oldman

Az ezerarcú kaméleonszínészként ismert Gary Oldman 2018-ban Oscar-díjat kapott Winston Churchill megformálásáért, A legsötétebb óra című filmben.

Fia, a 20 éves Charlie Oldman elsősorban modellkedéssel foglalkozik, de később szeretne divattervezőként dolgozni. Továbbá hobbija a fotózás.

4. Alain Delon

A már 83 éves francia szívtipró olyan filmekben szerepelt, mint A medence, a Ragyogó napfény, vagy a Zorro.

Fia, a 25 éves Alain-Fabien Delon zsintén színészettel és modellkedéssel foglalkozik.

5. Johnny Depp

A Golden Globe-díjas színész legismertebb filmjei közé tartoznak: Ollókezű Edward, a Fedőneve: Donnie Brasco, az Az Álmosvölgy legendája, Charlie és a csokigyár és A Karib-tenger kalózai.

A 19 éves lánya, Lily-Rose Depp. 2014-től színészettel, 2015-től pedig modellkedéssel is foglalkozik.

6. Antonio Banderas

A rendkívül sokoldalú színészt aligha kell bemutatni. A legismertebb filmjei közé tartozik a Desperado, Zorro álarca, illetve a Shrek sorozatban ő kölcsönözte Csizmás kandúr hangját.

Antonio Banderas és Melanie Griffith lánya, Stella Banderas, 22 éves. Kipróbálta a színészetet, de nem tetszett neki. Próbál csendes, nyilvánosságtól mentes életet élni.

7. Clint Eastwood

Az élő legenda, Oscar és Golden Globe-díjas színész, producer, és rendező, valamint Grammy-díjra jelölt zeneszerző.

33 éves fia, Scott Eastwood szintén színészként keresi kenyerét.

8. Arnold Schwarzenegger

Aligha kell bemutatni a 71 éves osztrák származású, színészt, aktivistát, üzletembert, írót, valamint az egykori profi testépítőt és politikust, hétszeres Mr. Olympia-t.

25 éves fia, Patrick Schwarzenegger szintén színész.

9. Eric Roberts

Karrierjét a hetvenes évek végén kezdte és számtalan akciófilmben, filmdrámában, de még sorozatban is szerepelt. Julia Roberts testvére.

A 28 éves lánya, Emma Roberts szintén befutott színésznő.

10. Jensen Ackles

Amerikai származású színész, aki olyan filmekben és sorozatokban szerepelt, mint például az Ármány és szerelem, a Dawson és a haverok, a Sötét angyal, Smallville, vagy az Odaát.

A képen az 5 éves tündéri kislányával, Justice Jay Ackles-szel látható.

11. Cristiano Ronaldo

Az ötszörös Aranylabdás portugál labdarúgó nevét valószínűleg még az is ismeri, aki nem szereti a futballt.

És a 8 éves fia, ifj. Christiano Ronaldo.

Ezt is olvasd el