KeződoldalEmberekÍme 10 őszinte kép, ami bemutatja milyen az élet egy várandós nő...

Íme 10 őszinte kép, ami bemutatja milyen az élet egy várandós nő mellett.

-

Yehuda Devir egy nagyon tehetséges illusztrátor, akinek munkáival már nem egyszer volt szerencsénk találkozni. Többször örökítette meg a kedvesével töltött mindennapokat és az összeköltözésük pillanatait, ám most egy új témával rukkolt elő. Mivel alapjáraton minden terhesség megviseli mind a nőket, mind a férfiakat, ezért nem tudta kihagyni azt a lehetőséget, hogy megossza az egész világgal, kedvesével együtt szülők lesznek. Friss képeit általában saját Instagram oldalán teszi közzé, amit már majdnem 4,5 millióan követnek. Aki már átélte a várandósság időszakát tökéletesen tisztában van vele, hogy mit is akar képein megjelenteni a férfi. Köztudott, hogy a nők külsőleg és belsőleg teljesen megváltoznak és a hangulatuk is olyanná válik, akárcsak az időjárás. Pontosan emiatt kell velük óvatosan bánni ezen időszak alatt. A mai cikkünkben úgy döntöttünk, hogy bemutatjuk nektek Devir munkáit és, hogy ő maga miként is élte meg a felesége várandósságát.

Bizonyos pároknak elég nehezen jön össze a gyermek. Van, hogy hónapokat vagy éveket kell várni, mire sikerül a dolog, de amikor a terhességi teszten meglátják azt a bizonyos két csíkot, akkor úgy érzik, minden egyes perc megérte.

A nőknek meg kell barátkozniuk azzal a helyzettel, hogy a testük sok-sok változáson megy át a várandósság alatt. Bizony előfordul, hogy olyan pattanások és ragyák jelennek meg az arcukon, amik csak nagyon nehezen akarnak elmúlni. Ezt sajnos el kell fogadniuk.

A férfiak ebben az időszakban mindentől védik a feleségüket, kedvesüket. Képesek már azért leszidni őket, mert egy nagyon könnyű dobozt emeltek fel, csakhogy segítsenek a költözködésben.

Az egész terhesség előnye az, mármint a férfiak szemszögéből, hogy a nőknek duplájára dagadnak az idomaik, ami után bizony csorgatják a nyálukat. Jó, azért a nők is örülnek neki, főleg, ha világ életükben kis kebleik voltak.

Amikor veszel a kedvesednek egy fitnesz labdát, hogy azon eddzen egy kicsit, erre ő lábtámasznak használja, miközben sorozatot néz és a hasáról eszi a popcornt.

Amikor a hölgyeken látszik, hogy egy apró kis élet növekszik a pocakjukban a férfiakat szinte kenyérre lehet kenni. Ölelgetik, puszilgatják, gügyögnek a picinek abban a reményben, hogy hallja mit csinál idekint az apja.

Meg kell jegyeznünk, hogy a nők nemcsak külsőleg változnak meg, hanem belsőleg is. Bizony rengeteg olyan étel lesz, amit eddig szerettek, de már nem fognak, s olyan kajákhoz fognak ragaszkodni, amit egész életükben utáltak. Előfordul, hogy sósabban esznek bizonyos élelmiszereket, vagy épp kevesebb édességet fognak fogyasztani.

A legcsodálatosabb pillanatok közé tartozik, mikor a baba egyszer csak úgy dönt, hogy fizikailag is érezhető, sőt látható jelet küld arról, hogy él és virul. Ilyenkor persze senki sem tehet egy lépést sem mert ez számít a világ szenzációjának.

Nos, igen az egyik legkellemetlenebb, mikor a nők nem tudnak elaludni a pocakjuktól, ezért a szerelmüket használják haspárna gyanánt, hátha jobban megy a szundi. Na már most ebben az a legszomorúbb, hogy a férfiak sem tudnak aludni.

A legrémisztőbb pillanatok közé sorolható, mikor a nők hirtelen rárontanak a párjukra a WC-n, aki épp ügyes-bajos kis dolgait végzi. Mivel a baba annyira nyomja a húgyhólyagot, hogy képtelenség visszatartani a vizeletet ezért drasztikus döntéseket kell meghozniuk, aminek sajnos szegény pasik isszák meg a levét.

Ti, hogy éltétek meg a terhességet?

Ezt is olvasd el