KeződoldalCelebGyönyörű felnőtt nő lett az ikonikus magyar énekesnő lánya. Szandi közös képet...

Gyönyörű felnőtt nő lett az ikonikus magyar énekesnő lánya. Szandi közös képet is posztolt oldalán.

-

Pintácsi Alexandra vagy ahogy sokan ismerik Szandi, a magyar zene egyik kiemelkedő alakja. Karrierje nagyon fiatalon kezdődött Fenyő Miklós oldalán. Tudniillik Szandi nővére Fenyő egyik koncertje után odament az előadóművészhez, hogy hallgassa meg húgát. Miklósnak nagyon megtetszett Szandi hangja és megkezdődött a közös munka. Több lemezt is kiadtak, majd 1989-ben ő lett a legfiatalabb magyar platinalemez eladó. 1990-ben és 91-ben is új albummal rukkolt elő, majd 93-ban négy lemez után véget ért Fenyő Miklóssal a munkakapcsolata. Szandi az éneklés mellett színészkedett is, szerepelt a Hotel Menthol-ban a Fővárosi Operettszínház színpadán, de néha műsort is vezetett Vágó István és Galambos Lajos oldalán.

Szandi 16 éves volt, mikor megismerkedett Bogdán Csabával az Első emelet egykori gitárosával. Turnéjához keresett zenészeket ekkor találtak egymásra. Kettejük között 16 évnyi korkülönbség volt, amit Szandi apja nem nézett jó szemmel. Két évre rá összeköltöztek, egybekeltek, majd megszületett három gyönyörű gyermekük Blanka, Domonkos és Csaba.

Azóta első szülött gyermeke Blanka már a 19. életévét is betöltötte. Hihetetlen, hogy repül az idő pedig csak most volt, hogy láttuk Szandit az újságok címlapján pici lányával a kezében. Most meg már kész nő lett belőle. A mi nap az énekesnő egy közös szelfit osztott meg saját Instagram oldalán. Elsőre nem tudtuk eldönteni, hogy melyik szebb a képen, az édesanya vagy a lánya.

Amikor Blanka már közeledett a felnőtt korhoz, Szandi egy összemontázsolt képet töltött fel a közösségi oldalára azt jelezve, hogy számára is meglepő milyen gyorsan elszálltak az évek.

Szandi egyébként nagyon jó formában van, heti szinten jár le edzeni, ahova lánya is elkíséri őt. Két gyakorlat között úgy gondolták csinálnak egy fotót majd gyorsan feldobják az internetre. Elképesztő mekkora hasonlóság van közöttük. Nézd csak:

A lány konkrétan le sem tudná tagadni, hogy Szandi az édesanyja. Döbbenetes mennyire hasonlítanak egymásra, jó meg kell jegyeznünk, hogy az édesapja vonásaiból is örökölt.

Ti mit gondoltok a lányról?

Ezt is olvasd el