KeződoldalEgyébÍgy néz ki 7 héttel a szülés után a világ legvékonyabb derekú...

Így néz ki 7 héttel a szülés után a világ legvékonyabb derekú hölgye!

-

A terhesség egy olyan áldott állapot, ami minden nőnél kívül és belül is hatalmas nagy változást hoz létre. Nemcsak lelkileg, de testileg is végbemegy egy olyan változás, ami után már nem leszünk olyanok, mint előtte. Van, aki ezt problémaként éli meg, és van, aki elfogadja, hogy életet adott. A női test egy csodálatos dolog, képes életet adni, táplálni, kihordani,majd az óriási fájdalom ellenére, világra hozni.

A szülés után van az a bizonyos gyermekágyi időszak, amire 6 hetet szoktak számolni. Ez az időszak, amikor az anyuka és a baba megpróbálnak összeszokni. Ekkor az anyukának nagy pihenésre van szükségre, és meg kell próbálni alkalmazkodni az új élethelyzethez. Mégis, időről-időre felröppennek olyan hírek, hogy valamelyik híresség, a szülést követő 2 hétben már bikiniben, nádszálkarcsún flangál valamelyik tengerparton.

 

 

A legnagyobb gond, hogy az édesanyák nem adnak időt a testük regenerálódásához, mert azt hiszik, -joggal, mivel a média is folyamatosan ezt szajkózza- hogy a lehető legrövidebb időn belül újra a régi önmagukat kell megmutatni. Most éppen a híres, német ifluencer Sophie Vegas mutatta meg, hogy szülés után 7 héttel már visszanyerte régi önmagát.

 

 

Önmagában a hölgy neve elsőre nem sokat mondhat, de ha azt írjuk le, hogy a világ legvékonyabb derekú nője, úgy már biztos ismerős lehet. De persze, ezt a derekat nem a természet formálta ilyenre, hanem bizony a plasztikai sebészek szikéi.

 

 

A celeb nemrégen szült, méghozzá az első gyermekét. Éppenhogycsak kitolták a műtőből, máris a fejébe vette, hogy a lehető legrövidebb időn belül visszanyeri régi alakját.

 

 

Valamilyen szinten meg lehet érteni, hiszen ebből származik bevételének fő része, hogy a darázsderekára építi az Instagramját, imázsát. Ő pedig elkezdte felpakolgatni a képeit, amelyek most készültek róla.

 

 

Mintha nem is szült volna. Bár elismerésre méltó, hogy ő ilyen hamar visszanyerte alakját, hölgyeim ez ne legyen mérvadó. Vannak olyan nők, akiknek nem kell a szülés után megdolgozni a jó alakért, és vannak, akiknek igen. Mindannyian mások vagyunk. És pont ettől szép a világ !

 

Ezt is olvasd el